• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon sonrası Güneşlenme sorunu

SshekerkizZ

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
8
0
16
İstanbul
merhaba! ben bacak bölgeme lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama işlem tamamen bittiğinde bile güneşe çıkamıyormuşuz diye duydum.( malum tatil,güneşlenme vs.) o yüzden biraz tereddüt ettim.beni bilgilendirir misinz? şimdiden teşekkür ederim

bende dün gittim görüştüm salı günü başlayacağız. diode tüm vücut. güneşe çıkmamam lazım değilmi dedim. yooo önemli değil aşırı yanmazsan dedi. sonra kola da karar verdik. hadi tüm vücut yanmadı da kolu napcaz dedim. çok korkuyorsun güneşten birşey olmaz dedi. onun sözüne ne kadar güvenmek istesemde sanırım güneşe çıkmama kararı aldım, ne olur ne olmaz :)

bende dün gittim görüştüm salı günü başlayacağız. diode tüm vücut. güneşe çıkmamam lazım değilmi dedim. yooo önemli değil aşırı yanmazsan dedi. sonra kola da karar verdik. hadi tüm vücut yanmadı da kolu napcaz dedim. çok korkuyorsun güneşten birşey olmaz dedi. onun sözüne ne kadar güvenmek istesemde sanırım güneşe çıkmama kararı aldım, ne olur ne olmaz :)

sağol canım ama çıkıyomuyuz çıkmıyomuyuz anlamadım =)

bana da güneş kremi kullandıgım taktirde epilasyondan bir hafta sonra güneşlenebileceğimi söylediler.alex. cihazı ile yaptırıyorum. bilemiyorum iz kalır mı acaba sonrasında diye de tereddüt ediyorum. tecrübe eden?

Back