lazer epilasyon sonrası ağda ? ? ?

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.168
98
688
39
1 sene lazer yaptırdım çok az kalmıştı ki hamile oldugumu öğrendim şimdi yaptıramıyorum tabiki.. ağda yapsam bu dönemde? biten kıllar cıkar mı tekrar? jiletten çok bunaldım artık göremiyorum da zaten göbeğimden ağda yapsam doğum yapana kadar, doğumdan sonrada lazere tekrar baslasam ne olur? seanslarım uzarmı? yoksa birşey olmazmı? fikri olan??????

güncel.............. fikirlerinizi yazın hanımalrr yaa

caim ben bunu lazer yaptirdgim yere sordum ben sadece koltuk alti yüz ve kollara yaptiriyorum bacaga cesaret edemiyorum canim yaniyor cok
orasida uzun sürer diye
neyse sordum bacagima bir iki kere yaptirsam azalinca agda ile devam etsem diye
bilemem dedi belli olmaz cogala bilirde cogalmiya bilirde
ama bende bunu cok merak ediyorum varmi böye bisey yapan acaba keske cevap veren olsa

bu arada bebeginide sagsaglim kucagina al insallah darisi basima

aminnn sağolasın...
bende merak ediyorum kimisi diyorki kökler öldü sonucta cıkmaz tekrar ama o zaman lazre giderken neden jilet yap diyorlar ozaman madem öldü kökler. burda aslında vardır bilenler falan ama denk gemiyorlar onuya sanırım.

merhaba, bende koltuk altımı yaptırdım üç beş tüy kaldı sonra ağdaya devam ettim ne çoğaldı ne azaldı aynı kaldı, biten tüy bi daha çıkmaz merak etmeyin

merhaba, bende koltuk altımı yaptırdım üç beş tüy kaldı sonra ağdaya devam ettim ne çoğaldı ne azaldı aynı kaldı, biten tüy bi daha çıkmaz merak etmeyin

hım anladım bendekiler azaldılar ama bitmediler daha . neyse agda ile deneyeyim olmadı.. sir mi normal mi? en sir dısında kullanamam.. kendim beceremiyorum zaten ikisinide.

yok cnm sir ağda ama geç çıkartıyor yani bende öyle diğer ağdalara göre tüyüm geç çıkıyor

yok bişi sürmediler.. bir yerden ssoğuk hava diğer borudanda ışıklar geliyodu

tamam o zaman aynı alet, bu arada ben bikini bölgesinede iğneli epilasyon yaptırdım ama bi süredir gidemiyorum ağda yapıyorum ama hala tüylerim artmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…