• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon seanslarına gidiş sıklığınız nedir?

LuNaRiA

ay ışığında saklıdır..
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
449
3
96
Diğer
ben bıyık ve koltuk altı için lazer epilasyona gidiyorum..gittiğim yerde ödemeyi yaptıktan sonraki 15gündede kontrol için gideceğimi ama para almayacaklarını söylediler..bende iyi güzel dedim ve gitmeye başladım..lazeri yapan kadın her ay çağırmaya başladı yani parayı verdiğim senasdan 15gün sonra kontrol için çağırdı kontrol seansına gittiğimdede yine 15 gün sonrasına randevu verdi ve her ay para almış oldu..halbuki ilkez randevu almak için gittiğimde 2 ayda bir gideceğimi söylemişti..sizlere sormak istediğim seanslara gidiş sıkılığınız nedir?bıyık bölgesini epilasyon yaparken jiletlemi temizleyip lazeri uyguladılar? :26:

45 günde bir gidiyorum paket aldım.

Bıyık ve çeneye gidiyorum. seans aralıklarım 2 ay ve asla jiletle temizlemiyorlar. Trimer mı ne öyle bir alet var onunla kısaltıyorlar.
Kontrol seansı da yapmıyoruz. Her ay nasıl çıkıyor ki tüyleriniz zaten 1 haftadan sonra dökülüyor.

Bende yüz bölgesi için lazere gidiyorum yeni başladım .
İlk seansın üzerinden beş gün geçti,tüyler yeni yeni dökülmeye başladı.
Bir ay sonraya gün verdiler diğer seans için.
Onun dışında 15 gün sonra kontrol için gel tekrar bakalım
sonradan çıkan tüylerin olursa onlarada lazer uygularız dediler.
Bide jiletle falan temizlemediler ama kısaltmadılarda öylece yaptılar

Son düzenleme:
Bende yüz bölgesi için lazere gidiyorum yeni başladım .
İlk seansın üzerinden beş gün geçti,tüyler yeni yeni dökülmeye başladı.
Bir ay sonraya gün verdiler diğer seans için.
Onun dışında 15 gün sonra kontrol için gel tekrar bakalım
sonradan çıkan tüylerin olursa onlarada lazer uygularız dediler.
Bide jiletle falan temizlemediler ama kısaltmadılarda öylece yaptılar

sizin gittiğin lazer çeşidi hangisi acaba yanı jılet fln uygukanmamış ya alexandrat degıldır galıba????

kızlar ben de koltukaltı bölgesi için gidiyordum ama güneşlenince ara verdim alexandrate ile yapılıyor gittiğim yerde 2 ayda bir gidiyorum 3 seans gittim ve baya azaldı inceldi tüyler ama tam olarak bitmesi için daha devam edicem kışında

Ben ne zaman istersem o zaman gidiyorum peşin 1000 tl saydım o sebepten para da vermiyorum.
Deniz i de bilmiyorum ama ne olursa olsun gircem bı kere tatile gidiyorum
:)

sizin gittiğin lazer çeşidi hangisi acaba yanı jılet fln uygukanmamış ya alexandrat degıldır galıba????

Açıkçası ben lazer çeşitleri hakkında pek bilgili değildim
lazere başladığım gün bu forumu takip etmeye başladım.
Birçok şeyi burda öğrendim lazer hakkında.
Hiç sormamıştım hangi lazer olduğunu onlarda bana en uygun olanı
kullandıklarını söylediler fakat ismini bilmiyorum.
özel bir hastane ve sitesine şimdi baktım Nd-yag ve Alexandrite
lazer çeşitlerinin olduğunu yazıyor hastanede.
yani ikisinden birini uyguladılar demekki.
birdahaki gidişimde daha ayrıntılı sorup öğrenirim

Back