• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon & ROACCUTANE !

Rosalie-00

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
1.036
998
323
Selam kızlar, Alexandrite makine ile koltuk altı, alt bacak ve genitale lazer yaptırıyorum yaklaşık 10 aydır. En son 2 hafta önce 5. seansımı yaptırdım. Herşey yolunda gidiyor kıllarda %60-70 oranında bir azalma oldu. Bazı bölgeler hiç çıkmıyor özellikle üst genital ve koltuk altı. Ancak bir problemim var.

Yağlı bir cilt tipine sahibim. Kendimi bildim bileli sivilce problemim var. Ancak şu ana kadar beni rahatsız edecek boyutta olmamıştı, 3-5 tane çıkıyor sonra sönüyordu. Ama son 3-4 aydır aşırı bir sivilcelenme, akne tarzı sorunlar yaşıyorum. Kolay kolay da geçmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım. Dermatolağa gittim, roaccutane kullanmalısın kesin çözüm dedi. Ben de biliyordum bunu, epilasyonum bitince başlamayı düşünüyordum hatta ama artık canıma tak etti bu suratla dolaşmak istemiyorum.

4 aylık bir tedavi uygulayacakmışız. Doktorum lazere ara vermemi, zaten 5 seans olduğu için dökülenlerin bir daha çıkmayacağını, kendisinin de yıllardır lazer yaptığı için bildiğini belirtti. Sizce bu ara sürecinde o kıllar tekrar çıkar mı? Bıraktığım yerden devam edebilir miyim yoksa? Malum 5 seanstır yüklü bir para döktüğümden boşa gitsin istemiyorum ama artık yüzümdeki ve sırtımdaki sivilcelerden tamamen kurtulmak istiyorum :43:

Uzun oldu birazcık, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şimdiden.

Çıkmaz bence çünkü annem de koltuk altı epilasyonuna gitti normalde 5-6 seanslıkmış ama o sadece 1 seansına girdi ve yaptırdığının etkisi hala sürüyo çok az var he bide eğer pahalıysa gittiğin epilasyoncu sana tavsiyem fırsat sitelerinden yararlanmak. Örneğin annem 20 liraya aldı epilasyon seanslarını

Back