Lazer Epilasyon Lazer epilasyon regl dönemi de mi yoksa sonrasın da mı yapılmalı?

Ben hep regl sonrası giderim. Tıpki ağdada olduğu gibi....

Bu seansım regl dönemime denk geldi...ayarlayamamışım -tatlicadiarzu-

Mecbur iptal edicem....

Bende bir hafta sonra giderim o zaman haziranda gitmek istiyorum yazı rahat geçireyim inş geç çıkar weya çıkmazzdelikafadulden süper olur

regl doneminden 4-5 gun sonra yaptirmalisin regl doneminde hormonlar hizli ciktigi icin tuylenme daha hizli olur ve cilt daha hassas olur bu sebeplerden regl sonrasini bekle derim

Regl ve lazer epilasyon demişken lazer epilasyon yaptırdıktan sonra (özellikle özel bölgede) reglsi geciken var mı? öncesinde yaptırdığında ben daha 2 kere yaptırdım ve 2.sinden sonra geciktim. Bu lazerden dolayı mı olabilir yoksa benim stress vs gibi özel durumlarımdan dolayı mı?

o gecikme bende de oldu sanırım 3. seans kontrolume gidicem yarın ve bir hafta önce adet olurdum bitişinde giderdim bu sefer bir hafta gecikti adetim ve kontrole denk geldi ne yapıcam ben şimdi ertelesem kontrol düzeni bozulur offf inşallah bi gün daha gecikirde adetim lezer den sonra olurumm :KK43:

canım ya reglıden bır hafta önce yada bır hafta sonra gıt canın çok acır yoksa söluor zaten epilasyonu yapanlar bırde duşuk tutturma lazerını duşukte çok gıt gel yaparsın anlık acıo zaten yengem ablamlar hatta bızım sulal hep gıdıo ablamların bıtık yengemde tek tuk var bende gıdıodum ara vermek zorunda kaldım bebğim olacak buyuk rahatlık valla 2 . seyansatn sonra farkedersın çok fark edecek

canım lazere gidiyoruz şimdi ama hamilelikte hormonlardan dolayı kıllar tekrar çıkıyo diyolar. öyle bi durum varsa şimdiden gitmenin bi anlamı yok gibi... çıksa bile eskisi gibi mi çıkıyo? ve gerçekten tamamen tüyler bitiyo mu? bi de ablamların bitti demişsin. hangi cihazdı? yardımcı olursan sevinirim..

X