Lazer Epilasyon Lazer epilasyon regl dönemi de mi yoksa sonrasın da mı yapılmalı?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
4
lazer epilasyon regl döneminde mi yoksa regl bittikten sonra mı yapılıyor?
deneyimli arkadaşlar cevaplarınıızı bekliyorum sengözlerimebaksanab

aslinda ben deneyimli degilim bu konuda ama ben regl olurken gitdim yaptirdim ordaki kadin birsey olmaz dedi

ben iki seansa gittim ilkinde regl sonrası ikincide reglime bir gün kala
ilk olmasına rağmen ilkinde ikinci kadar acımamıştı regl öncesi cilt hassas olduğundan acı çok hissedilirmiş benim çok canım yandı sen bilirsin ama seanslarını regl sonrasına ayarla derim

Güzel bir konu acmışsın canım benim görüşüm adet olmadan önce kıllar daha çok çıkıyo we siyahlaşıyo bende gördüğüm bu hormonlardan heralde adetten hemen sonra gidildiğinde kıllar yoğun we siyah olunca lazer daha çok işe yarıyor ben bacagımı yaptırırken adetliydim we aradaki farkı hemşireler bile şaştı

dikkat edin regliye yakın kaşlarımız bile daha siyah çıkıyo we alındıktan sonra bidaki cıkışta kılın rengi bile değişiyo benim gözlemlediğim kendimde yanii bu adetten sonra gidilmesi iyigibime geliyo deneyin takip edin bakalım kızlar ben adet sonrasına denk getiriyorum sewgilera.s.

farketmiyormuş cnmm dr öyle dedi bana..ama ben adetliyken sancılandıgım ve psikolojik olarak bunalım takıldıgım için o sıra gitmiyorum:)

farketmiyormuş cnmm dr öyle dedi bana..ama ben adetliyken sancılandıgım ve psikolojik olarak bunalım takıldıgım için o sıra gitmiyorum:)

ben de aynı senin gibiyim canım ya
aşırı derece de sinirli oluyorum bi de doktora çatmayalım lülülülülülü

canım ya reglıden bır hafta önce yada bır hafta sonra gıt canın çok acır yoksa söluor zaten epilasyonu yapanlar bırde duşuk tutturma lazerını duşukte çok gıt gel yaparsın anlık acıo zaten yengem ablamlar hatta bızım sulal hep gıdıo ablamların bıtık yengemde tek tuk var bende gıdıodum ara vermek zorunda kaldım bebğim olacak buyuk rahatlık valla 2 . seyansatn sonra farkedersın çok fark edecek

regl dönemi geçtikten sonra gidince daha az acır kesinlikle , ben hastayken kaşlarımı bile alamam . kıl kökleri kuvvetleniyor , ciltte hassaslaşıyor.

sonunda yüzüm için ilk seansımı yaptırdım arkadaşlar
çok korkuyordum ama korktuğum kadar değilmiş
çok fazla da acımadı çok kolay geçti

ben iki seansa gittim ilkinde regl sonrası ikincide reglime bir gün kala
ilk olmasına rağmen ilkinde ikinci kadar acımamıştı regl öncesi cilt hassas olduğundan acı çok hissedilirmiş benim çok canım yandı sen bilirsin ama seanslarını regl sonrasına ayarla derim

aynen katılıyorum:kahve:

Benim gittiğim yerdeki uygulayan bayan çok tevrübeli ve süper ilgili. Bana söylediği şu ki regl döneminden ya 10 gün önce yada 10 gün sonra yaptırmak en doğrusu oldugunu söylemişti.

Benim gittiğim yerdeki uygulayan bayan çok tevrübeli ve süper ilgili. Bana söylediği şu ki regl döneminden ya 10 gün önce yada 10 gün sonra yaptırmak en doğrusu oldugunu söylemişti.

Bende o dönemlere gitirmeye çalışıyorum regli öncesi gidiyorum arada regli olup kontrol seansıma gidiyorum yoksa baya uzuyo arası

ben ilk seansıma regl sonrası gitmiştim, kontrol seansım ise regl dönemime denk geldi. kontrolde sadece bir kaç atış yapılmasına rağmen o kadar çok canım acıdı ki...kesinlikle regl döneminde gitmeyin derim ben, cilt hassas olduğu için çok acıyor.

Ben de merak edip sormuştum.bana lazer yapan güz.uzmanı da regl döneminden 5 gün sonra felan daha iyi olur. Bir sonraki seansını ona göre ayarlarsın demişti.

kesınlıkle reglınız bitttikten bir hafta sonra yaptırın
ağrı eşiğiniz düşük olur ve ağrıyı daha fazla hissedersiniz

regl döneminde hormonlar fazla çalıştığı için lazer ya da iğneli epilasyonun etkisini yarıya indirgiyormuş bunu bana epilasyon yaptırdığım uzman söyledi hem daha çok ağrı hissedilir hem de geç sonuç verir dedi bu yüzden regl bttikten 1 hafta sonrası uygun bence.

X