- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Benim tenim beyaz fakat tüyler siyahtı. 5 yıl önce aleksandrite cihazıyla yaptırmıştım. 5-6 seansta yüzde 90 ı bitmişti.KAlan İnatçı zayıf tüyleri de iğneliyle hallettim. Çok rahatım şimdi. BEn seansa gitmeden önce emla krem sürüyordum uyuşuyordu. Yoksa açımıyor desem yalan olur.
Ya birde kabariyormu mesela ben agda yaptirinca 3gun fena oluyor ic camasirim bile acitiyor yani buda yaparmi?
Ben drla gorustum bu hafta bendrn haber bekliyor drmun bana soyledikleri sunlar; killarimi bakti ve cok iyi sonuc verir ama %50 bazi bolgemdeki killarin tamamen gidemeyebilecegini renklerinin acilip incelecegini soyledi ama tamamende gidebilrmis o benim bunyeme bagliymis,buarada odada buz gibiydi makineyi gosterdi,,aciyi sordum agda acisi gibi dedi ve ben tirsdim agda cok acitiyor cunku ,emla krem sureyimmi diye sordum kesinlikle hayir dedi ,seanslari 4 ve 8 olarak degisiyor 45gunde bir seanslar suruyor ama 2.seansta asiri rahatliyacagimi soyledi seansi 5 dk suruyormus ama sen yaramazlik yaparsan bu 15 dk bulur dedi-seans ucreti 250 tl ozel bir tip merkezinde olacak ben simdilik bunlari konustum sira cesaretimi toplayip gitmeye geldi yaptirunca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?