• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon rahatmi

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.820
248
Ankara
Lazere baslamayi dusunuyorum ama korkuyorum esmer oldugum icin genital bolgemdeki tuylerim bayagi bir sert kil agda yaptiriyorum ama ise yaramadi her ay ayni aciyi cekmekten biktim lazer deneyimi ilan varmi yani cikmu aciyor yapildiktan sonra tahris oluyormu ,yazin yaptirsam zararlimi yardimci olursaniz sevinirim;)

Benim tenim beyaz fakat tüyler siyahtı. 5 yıl önce aleksandrite cihazıyla yaptırmıştım. 5-6 seansta yüzde 90 ı bitmişti.KAlan İnatçı zayıf tüyleri de iğneliyle hallettim. Çok rahatım şimdi. BEn seansa gitmeden önce emla krem sürüyordum uyuşuyordu. Yoksa açımıyor desem yalan olur.

Lazer gercekten cok rahat benım ablam yaptırdı yenı bıttı seansları denilebilir tertemız dolanıyo :1: bende agda yapıyorum özel bölgeme oda iyi ama lazer kadar degildir yani ugrasma derdi yok bişiyi yok. yazın lazer yaptırılır ama denız suyunu önermiyolar diye biliyorum ben :27:

Benim tenim beyaz fakat tüyler siyahtı. 5 yıl önce aleksandrite cihazıyla yaptırmıştım. 5-6 seansta yüzde 90 ı bitmişti.KAlan İnatçı zayıf tüyleri de iğneliyle hallettim. Çok rahatım şimdi. BEn seansa gitmeden önce emla krem sürüyordum uyuşuyordu. Yoksa açımıyor desem yalan olur.

bende 7 seanas alex ile yaptırdım...
ama benim genital bölegem biraz koyu renkte olduğu için yüksek çalışamadılar...
bu sebepten,kalın tüyler gitti ince tüyler geldi...
yüzde 40anca azalmıştı....
tenin beyaz tüylerin siyah ve kalınsa gerçekten çok işe yarıyoo...
ben şimdi iğneliye gidiyom mecbur,çünkü ince tüyde lazer çok işe yaramıyo...
ama size tavsiyem kesinlikle yüzünüz için lazere gitmeyinnnn:20:

Ya birde kabariyormu mesela ben agda yaptirinca 3gun fena oluyor ic camasirim bile acitiyor yani buda yaparmi?

yok hayatım bende kabarma felan olmadı,tabi haliyle acıyo ama dayanılmıcak gibi deyil,dayanıyosun:17:

bende senin durumundaydım esmerim kıllarım ınanılmaz sert ve yogundu lasere gttm şuan %95 azaldı tahris de olmadı ama hala 1.5 2 ayda bir agda yapıorum ama elimle çeksem geliolar o kadar yani ama çok olduğu için bende sıfırlanmadı bacaklarım da cok kötuydü onlar sıfırlandı mesela bende emla kullandım genital bölgeme ole inanılmaz uyusturuo hiç acı hissetmiosun die bi durum yok tabe ben gtmeden 45 dk kadar once sürüp üzerine streç film sarardım ordada cıkarırdım uyusması için bekelem gerekio kesinlikle tavsiye ederim çok rahat edersin

Ben drla gorustum bu hafta bendrn haber bekliyor drmun bana soyledikleri sunlar; killarimi bakti ve cok iyi sonuc verir ama %50 bazi bolgemdeki killarin tamamen gidemeyebilecegini renklerinin acilip incelecegini soyledi ama tamamende gidebilrmis o benim bunyeme bagliymis,buarada odada buz gibiydi makineyi gosterdi,,aciyi sordum agda acisi gibi dedi ve ben tirsdim agda cok acitiyor cunku ,emla krem sureyimmi diye sordum kesinlikle hayir dedi ,seanslari 4 ve 8 olarak degisiyor 45gunde bir seanslar suruyor ama 2.seansta asiri rahatliyacagimi soyledi seansi 5 dk suruyormus ama sen yaramazlik yaparsan bu 15 dk bulur dedi-;) seans ucreti 250 tl ozel bir tip merkezinde olacak ben simdilik bunlari konustum sira cesaretimi toplayip gitmeye geldi yaptirunca yazarim

Ben drla gorustum bu hafta bendrn haber bekliyor drmun bana soyledikleri sunlar; killarimi bakti ve cok iyi sonuc verir ama %50 bazi bolgemdeki killarin tamamen gidemeyebilecegini renklerinin acilip incelecegini soyledi ama tamamende gidebilrmis o benim bunyeme bagliymis,buarada odada buz gibiydi makineyi gosterdi,,aciyi sordum agda acisi gibi dedi ve ben tirsdim agda cok acitiyor cunku ,emla krem sureyimmi diye sordum kesinlikle hayir dedi ,seanslari 4 ve 8 olarak degisiyor 45gunde bir seanslar suruyor ama 2.seansta asiri rahatliyacagimi soyledi seansi 5 dk suruyormus ama sen yaramazlik yaparsan bu 15 dk bulur dedi-;) seans ucreti 250 tl ozel bir tip merkezinde olacak ben simdilik bunlari konustum sira cesaretimi toplayip gitmeye geldi yaptirunca yazarim

emla kreme neden kesinlikle hayır dedi doktorunuz acaba? arkadaşım emla kullanıyor, ben ise doktorumun temin ettiği başka bir kremi kullanıyorum. buna ragmen acıyor, kremsiz düşünemiyorum.

Back