Lazer epilasyon önemli uyarı..! Tecrübeliler...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Lazer epilasyonu iyice araştırıp,genital bölge ve koltukaltı için bi doktorun kliniğinde 3 ay önce yaptırmaya başladım.
Toplamda 2 seans gittim ayda bir kere gelseniz yeterli denildi.genital bölge daha önceden hep jiletle alındığı için tüyler 2 seansta bile inceldiler ancak....3.seansıma gitmediğimde bir aydan sonra farkettimki tüyler çok daha yoğun çıkmış üstelik sadece genitale yaptırdığım halde üst bacağımda az olan tüyler genitale yakın yerde nerdeyse 5 kat artmış durumda..!!!!Ayrıca alt kısımda ve popo arasındada tüyler çok arttı.makatta ağrılar başladı.lazer ışınının yanlış yere denk geldiğini düşünüyorum.koltuk altımda ise tüy olmayan yerde çıkmaya başladı.

Şuan çok pişmanım.Lazerin tamamen tüyleri uyutma işlemi olduğunu düşünüyorum.
şimdi ne yapmam gerekir yeni bi yöntem bulmam lazım.iğneli epilasyonu düşündüm fakat alt bölgeye popoya yapılabilirmi bilmiyorum...başkasına yaptırmakda istemiyorum pek.kişiye özel lazer cihazlardan alıp bi süre tüyleri inceltip sonra ağdayamı başlasam..?Sizler genitalde iç kısımlardaki tüylerden
nasıl kurtuldunuz...Lütfen yardımcı olun.

Ne tür bir lazer yaptırdınız ben yaptıralı yaklaşık 12 sene oluyor hiçbir sorunum olmadı ve tekrar çıkamadılar

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

yalnız konunuzu bölümüne açmışsınız. ama sonra gelip bişrde buraya açmışsınız. konu tekrarı yasaktır

X