Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Bikini bölge tüylerim çok kalın ve gür o yüzden alexandrite öneriyorlar ama acısından biraz tırsıyorum. Şu an ağda ile alıyorum. Alexandrite mi yoksa ağda mı daha acılı ona göre dayanıp dayanamayacağını belirleyeceğim.
Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Bikini bölge tüylerim çok kalın ve gür o yüzden alexandrite öneriyorlar ama acısından biraz tırsıyorum. Şu an ağda ile alıyorum. Alexandrite mi yoksa ağda mı daha acılı ona göre dayanıp dayanamayacağını belirleyeceğim.
Alexandrite yaptırın.Ben genital bölge için anestezi kremi kullanıyordum,acıyı baya azaltıyordu.Sizde anestezi kremi kullanabilirsiniz çok rahat edersiniz.