• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon mağduru

Therasmus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2017
8
1
1
34
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum ben 2014ten beri yüzüme essi güzellik merkezinde lazere gidiyordum zaten tüy problemim vardı ama lazere gittiğim de diode yüz olan yanağımın altı ve boynum kaplalın kıllara dönüştü Buna rağmen cahillik edip tüm vıcıduma ek olarak sırt göbek gittim ve habire jilet yapıldı şuan batıyor bana elimi dokunduğunda acayip iğrenç bi durumdayım şuan evliyim ve çok zorlanıyorum kızlar tüylüydğm şuan kıllarla dolu sert vücudum boynumuda yaktılar sakın gitmeyin arkadaşımda gidiyor sonuç alamıyor ve çoğu kişidende duydum yani hormonal değil izmirde yüz için iğneliye vücut için se alexandr yada daha iyi makineden sonuç alanlar lütfen yardım etsin

Bir lazer mağduru daha... Bu şatafatlı güzellik merkezlerinde kaç kişiyi mağdur ettiler kim bilir. Ben de ayni şekilde mağdur edilmiştim. Lazer yüz bölgesine kullanılmaz. Tabi bunu öğrendiğim de iş işten geçmişti.

Aynen başta iyi gidiyor gibi herkes buna aldanıyor ilk seansta dökülünce dökğldğ sanıyor 2ay çıkmıyor sonra hopppp tekrar hepsi çok sıkıldım

Üçüncü sınıf kuaför salonlarında bile yapılıyor artık lazer. Ben ismi duyulmus bir yerde yaptırmıstım. İki sene bana alexdra yaptılar bitmedigi gibi son sene bana ' pardon sizin kıl yapiniza uygun olmayan lazer yapılmış, nd yag yapalim' dediler. İnsanın aklıyla dalga geçmektir bu. Haklarında şikayette bulundum o zaman. Davalık oluyorduk, bana bir senelik geri ödeme yaptılar.

Üçüncü sınıf kuaför salonlarında bile yapılıyor artık lazer. Ben ismi duyulmus bir yerde yaptırmıstım. İki sene bana alexdra yaptılar bitmedigi gibi son sene bana ' pardon sizin kıl yapiniza uygun olmayan lazer yapılmış, nd yag yapalim' dediler. İnsanın aklıyla dalga geçmektir bu. Haklarında şikayette bulundum o zaman. Davalık oluyorduk, bana bir senelik geri ödeme yaptılar.
Nasıl dava etcektiniz bende paramı geri akmak istşyorum aZalma yok dahada kötüleştim yani vermek zorundalar batıyor venaxayyşp sinirlerim bozuluyor böyle değildim nen benimkide meşhur biryer sözde haram zıkkım olsun

Dava etmedim davalık oluyorduk neredeyse. 2 seninin bir senesini ödediler. Ama baya cirkeflik yaptılar, onlar yapınca ben de inatlaştim.

Arkadaşlar izmirde yaşıyorum ben 2014ten beri yüzüme essi güzellik merkezinde lazere gidiyordum zaten tüy problemim vardı ama lazere gittiğim de diode yüz olan yanağımın altı ve boynum kaplalın kıllara dönüştü Buna rağmen cahillik edip tüm vıcıduma ek olarak sırt göbek gittim ve habire jilet yapıldı şuan batıyor bana elimi dokunduğunda acayip iğrenç bi durumdayım şuan evliyim ve çok zorlanıyorum kızlar tüylüydğm şuan kıllarla dolu sert vücudum boynumuda yaktılar sakın gitmeyin arkadaşımda gidiyor sonuç alamıyor ve çoğu kişidende duydum yani hormonal değil izmirde yüz için iğneliye vücut için se alexandr yada daha iyi makineden sonuç alanlar lütfen yardım etsin

İğneliye gidin kurtulun. Kesin çözüm. Siz İzmir'desiniz ben istanbul'da yaptırdım seneler oldu.

Back