Lazer Epilasyon Kalıcımı?

Artel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
3
0
1
Adana
Lazer Epilasyon yaptırarak kalıcı sonuç almak bazı etkenlere bağlıdır. Bunlar genel olarak:
1. kullanılan cihazın türü,
2. ten özellikleriniz,
3. uygulamanın etkinliği
Genel anlamda, lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin, lazer ışığı kullanılarak yok edilmesine dayanmaktadır. Ancak, kalıcı ve sağlıklı çözümler elde edilmesi için dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Lazer epilasyon uygulamasında kullanılacak cihaz ten yapınıza uygun olmalıdır. Çünkü her lazer cihaz, her tende uygun sonuç vermemektedir. Bu yüzden ten özelliklerinizin saptanması ve buna uygun epilasyon cihazı kullanılması gerekmektedir.
Teninizin açık olması, koyu olması ve başkaca ten özelliklerine bağlı olarak uygun lazer epilasyon cihazları kullanmak ancak bu konuda uzman olan hekimlerin yapabileceği bir şeydir. Dolayısıyla, rasgele bir yerde epilasyon yaptırmak yerine konusunda deneyimli bir doktora başvurmanız önerilir.
Hormonal nedenli tüylenme vakalarında yeniden bir hormonal düzensizlik meydana gelecek olursa yeniden tüylenme artışı görülmesi mümkündür. Ancak, gelişmiş yüksek güçteki lazerlerle etkin dozlarda yapılan bilinçli tedavilerde bir bölgede bitmiş bir tüylenmenin yeniden başlaması olası görünmediği belirtilmektedir. Bazen, lazer epilasyon işlemleri bittikten bir yıl sonra işlem yapılan bölgede tüyler çıktığı görülebilir. Dolayısıyla belli bir seansın sonuncu seans olup olmadığını anlayabilmek için sonuncu işlemden sonra 1 yıl beklemek gerekebilir. Bir yıl sonra tüy çıkması halinde ise bu, sonucun kalıcı olmadığına değil, tedavinin henüz bitmemiş olduğuna işaret edebilir.

Kaynak

selam,
ben lazer yaptıralı (bikini bolgesi bıyık ve koltuk altım) 11 yıl olmus, sorun yasamadım, bacaklarım ise 6-7 yıl oldu.
Dr lazer ışınlarının ayarlarını yapmıstı, cok da memnunum
Lazer kalıcı değil diye agdacılar uyduruyor bence cunku yıllardır agda gormedim diyebilirim :)

benim 4.seansım bitti baya azalma oldu ama hayal ettiğim gibi değil, bi arkadaşımın 4.seansta benden daha çok azalmıştı ve esmer tenliydi o. benim tenim biraz açık. anlamadım tene bakmıyor heralde

Bünyeye göre değişiyor aslında. Kimi arkadaşım 5 yıl hiç sorun yaşamadı şimdi yılda iki defa gidiyor. Kimisinde tamamen bitti kiminde ise yalnızca azaldı .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 epilasyon sonrasına kesin diyorlar , lütfen ucuz diye köşe bucağa gitmeyin çok önemli bu , yakanlar filan var.

6 seans yaptırdım ben evet azaldı ama gerçekten iyi yerde yaptırmak gerek her güzellik merkezi bu işi yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…