• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon için sizce fiyat nasıl ?

bence kesinlikle çok uygun gerçi yapan yerler çoğaldığı içinde olabilir, ama temizliğine dikkat et içine sinerse yaptır kesinlikle

mrb arkdslar bende diode lazerle basladım lazere 1 seans oldu 21 gun oldu ama halen dokulme olmadı soprano dedıler cıhaz ıcın ustunde yazmaz dıye ama nası yazmaz suphelendım ıpl olabılırmı acısız ama ıpl olsa nası bı fark olurdu tum vucut yaptırıyorum tuylerım sıyah tenım beyaz ne dusunuyosnz?

Kızlar bende 3 seans gittim tüm bacak ve koltuk altı 450 veriyorum tek seans ama bu seans ücret azalabilir çünkü çok azaldı tüylerim.Yalnız ilginç birşey oldu koltuk altlarımın biri tamamen bitmiş olmasına rağmen diğerinin yarısından fazlası duruyor:37:
Bu arada benim klinik denizlide ve doktor kendisi yapıyor işlemleri.Odaya başka kimse girmiyor.

arkdslar ben bı yerde yaptıırıyorum lazer dıode le dendı ama guzellk merkezlerınde artık yaptrmk yasak oldugu ıcın bana yazılı bı kagt veremıyolar ama acısız bı makına bu ıpl oldugundan suphelenıorm ama ıpl nın acısız olanı varmı bılıomsnz?

Arkadaşlar bir kaç gün önce aydın da lazer uygulaması yapan bi klinikle görüştüm. alexandrite ve nd yag cihazları varmış.benim kıl yapım uygun olduğu için alexandrite ile yapılacağını söylediler.Sadece koltuk altı için seans ücreti 75 tl , Tüm bikini + koltuk altı+ tüm bacak seans ücreti için de 600 tl dedi.Burada ki paylaşımları okuyunca pahalı gibi geldi. Siz ne diyor sunuz?
merhaba lazerden memnun kaldınız mı bende aydina taşındım merak ediyorum

Back