cihazın adı Alexandrite canım.bacaklarımı eskiden görsen ürkerdin kocamda yok vallahi okadar kıl :). şimdi tertemiz 1 senede 5 kere gıttım sanırım. daha 3 seans hakkım daha var yani sonuç aldım ben.sadece bıyık tamamen bitmiyomuş 3-4 ayda bi gıtmek lazım zamanla dahada uzar bu ara inşallah.ben esmer bi bayanım ama tüylerımde kapkara ve çok kalındı sonucu oda etkılemiştir sanırım
cihazın adı Alexandrite canım.bacaklarımı eskiden görsen ürkerdin kocamda yok vallahi okadar kıl :). şimdi tertemiz 1 senede 5 kere gıttım sanırım. daha 3 seans hakkım daha var yani sonuç aldım ben.sadece bıyık tamamen bitmiyomuş 3-4 ayda bi gıtmek lazım zamanla dahada uzar bu ara inşallah.ben esmer bi bayanım ama tüylerımde kapkara ve çok kalındı sonucu oda etkılemiştir sanırım
acı varmı acı??
ben acısından korkuyorum.kurtulmam gerek aslında
seans aralarını birlikte belırlıyoruz canım ilk zamanlar onların söylediği tarihlerde gıdıyodum ama mesela benı bacak için çağırıyolar ama daha çıkmamış oluyo ben bir ay sonra gıdıyorum.yani erteleme üşengeçlik diil.lazere gıdıyorum tüyler dökülüyo yeniden çıkmaya başlayınca gıdıyorum hiç tüylüde dolaşmıyorum .8 ay çok kısa bi zaman bu arada 3 seans anca yeter peşpeşe gıdıp seanslarınızı boşuna harcamayın temiz bacakla lazer pekte işe yaramaz sanırım biraz tuylenmeli.
tabiki biraz acı var ama şöyle düşün ömür boyu her ay ağdacıya koşturup hep canının yanması yada tüylerını aldıramadığın için bazı şeylerden geri durmakmı yoksa 8 seans dişini sıkıp ışıl ışıl pamuk gibi dolaşmakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?