• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon için sizce fiyat nasıl ?

sedanuray

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
7
2
286
Aydın
Arkadaşlar bir kaç gün önce aydın da lazer uygulaması yapan bi klinikle görüştüm. alexandrite ve nd yag cihazları varmış.benim kıl yapım uygun olduğu için alexandrite ile yapılacağını söylediler.Sadece koltuk altı için seans ücreti 75 tl , Tüm bikini + koltuk altı+ tüm bacak seans ücreti için de 600 tl dedi.Burada ki paylaşımları okuyunca pahalı gibi geldi. Siz ne diyor sunuz?

çok pahalı ya burda kolaltı 30 tl hem mantıken orası çok küçük bi alan olduğu için hemen yapılıyor e o kadar para alınırmı
bence biraz daha araştırın yani iyi yerde çok pahalı olması gerek diye bişey yok
sanırım orda fazla lazer epilasyon merkezi olmadığından fiyatları çok yüksek tutuyorlar ama yine araştırın derim

İstanbul ümraniye'de bi güzellik merkezne gıdıyorum 1 senedir. koltuk altı , genital, popo, tüm bacak ve bıyık k.kartına taksitlendirdim.tek seanstan ziyade paket daha uygun oluyo.

banada ümraniye'de bi yer önermişti daha önceden bir arkadaşım ve o merkezden aramışlardı beni ama bana ora mesafe olarak ters düştüğü için kabul etmedim kendi oturduğum semtte var Allah'tan en azından gidip gelme sorunum yok

BENNU, 1 sene az değil peki şuan tüylerin ne alemde? hangi cihazı kullanıyorlar?

Son düzenleme:
cihazın adı Alexandrite canım.bacaklarımı eskiden görsen ürkerdin kocamda yok vallahi okadar kıl :). şimdi tertemiz 1 senede 5 kere gıttım sanırım. daha 3 seans hakkım daha var yani sonuç aldım ben.sadece bıyık tamamen bitmiyomuş 3-4 ayda bi gıtmek lazım zamanla dahada uzar bu ara inşallah.ben esmer bi bayanım ama tüylerımde kapkara ve çok kalındı sonucu oda etkılemiştir sanırım

cihazın adı Alexandrite canım.bacaklarımı eskiden görsen ürkerdin kocamda yok vallahi okadar kıl :). şimdi tertemiz 1 senede 5 kere gıttım sanırım. daha 3 seans hakkım daha var yani sonuç aldım ben.sadece bıyık tamamen bitmiyomuş 3-4 ayda bi gıtmek lazım zamanla dahada uzar bu ara inşallah.ben esmer bi bayanım ama tüylerımde kapkara ve çok kalındı sonucu oda etkılemiştir sanırım

hayırlı uğurlu geçmiş olsun inşallah darısı başımıza canım:) bende alexandrite yaptırıyorum 33 gün önce ilk seansımı yaptırdım 4 seans kaldı ve en geç 8 ayda 4 seansı halletmem lazım:/ sen 1 sene gittiğine göre demekki seans araların 2 aydan daha uzundu inşallah benimki 2 ay'ı geçmez:/

acı varmı acı??

ben acısından korkuyorum.kurtulmam gerek aslında:31:

seans aralarını birlikte belırlıyoruz canım ilk zamanlar onların söylediği tarihlerde gıdıyodum ama mesela benı bacak için çağırıyolar ama daha çıkmamış oluyo ben bir ay sonra gıdıyorum.yani erteleme üşengeçlik diil.lazere gıdıyorum tüyler dökülüyo yeniden çıkmaya başlayınca gıdıyorum hiç tüylüde dolaşmıyorum .8 ay çok kısa bi zaman bu arada 3 seans anca yeter peşpeşe gıdıp seanslarınızı boşuna harcamayın temiz bacakla lazer pekte işe yaramaz sanırım biraz tuylenmeli.

acı varmı acı??

ben acısından korkuyorum.kurtulmam gerek aslında:31:

tabiki biraz acı var ama şöyle düşün ömür boyu her ay ağdacıya koşturup hep canının yanması yada tüylerını aldıramadığın için bazı şeylerden geri durmakmı yoksa 8 seans dişini sıkıp ışıl ışıl pamuk gibi dolaşmakmı ;)

seans aralarını birlikte belırlıyoruz canım ilk zamanlar onların söylediği tarihlerde gıdıyodum ama mesela benı bacak için çağırıyolar ama daha çıkmamış oluyo ben bir ay sonra gıdıyorum.yani erteleme üşengeçlik diil.lazere gıdıyorum tüyler dökülüyo yeniden çıkmaya başlayınca gıdıyorum hiç tüylüde dolaşmıyorum .8 ay çok kısa bi zaman bu arada 3 seans anca yeter peşpeşe gıdıp seanslarınızı boşuna harcamayın temiz bacakla lazer pekte işe yaramaz sanırım biraz tuylenmeli.

anladım teşekkürler canım bişey daha sormak istiyorum ben alt bacağımı yaptırıyorum 20 gündür hala nokta nokta ama genital+kolaltı 10 gün sonra dökülmüştü, bacakta dökülme olmuyormu? yani şimdi dökülmeden sadece çıkmasını bekledikten sonra mı gidicem? bacak daha geç çıkıyor demekki
ama diğer yerler için 2 ayda bir demişlerdi, eğer oralar için 2 ayda bir gidersem 8 ayda tamamlamış olurum, sadece bacak için biraz daha uzar
son sorum kolaltım daha ilk seans olmasına rağmen şuan tüyler incecik çıktı, 2.seansta alexandrite görmeyecek sanırım o zaman bunun için ne yapmaları lazım orda diod yok ama iğneli var paket aldığım için paramı geri vermezler, iğneli yaparlar mı sence paramı ödedim sonuçta

Son düzenleme:
tabiki biraz acı var ama şöyle düşün ömür boyu her ay ağdacıya koşturup hep canının yanması yada tüylerını aldıramadığın için bazı şeylerden geri durmakmı yoksa 8 seans dişini sıkıp ışıl ışıl pamuk gibi dolaşmakmı ;)

haklısın canım:112:

o acı neye benziyor çokmu acıyor azmı?

bende kurtulcam artık yeter yaa.:kkk:

çok güzel anlatmışsın arkadaşım acıyı :))

bende 1 yıldır gidiyorum komple 3,5 ay oldu gitmeyeli birazdaha çıksınlar gidicem tekrar

peki bu verdiğin 500 tl tüyler azaldıkça azalmıyor mu ? benim gittiğim klinik sabit demişti.bana da bu saçma geliyor.

Back