çok sağolun ya, az sonra gidicem lazere son defa bakayım foruma ona göre ya sürcem ya sürmeyeceğim dedim, cesaretlendim şimdi sizden, sürmeyeceğim. Ölecek değilim herhalde, akşam yazarım sonucu. Tabii yazacak halim olursa :roflol:
ayy çok merak ettim ne yaptın umarım iyi geçmiştir.bende haftaya cumartesi kontrol seansına gidecem iki hafta olunca tam gitmiş olucam bu arada dr sana neler önerdi bana bepanthen krem sürmemi söyledi o kadr bide benim alexandirite sizinde aynımı acaba bilmiyorum ama cihazda önemli sonuçta
Merhabaaa, ben geldim lazerden, senin vermiş olduğun cesaretle kremi sürmedim ve iyi ki sürmemişim diye seni andım hep. Arkadaşlar yazılanlara çok takılıp panik olmayın derim ben, öyle dayanılmayacak bir acı değilmiş ve inanılmaz sadece 5 dk sürüyor. Yani bence ağdadan daha acısız bir şey, ağdaya dayanabiliyorsanız lazerden korkmayın. Gerçi bu iş kişiden kişiye göre değişir ağrı eşiğine göre ama yine de bence en azından ilk seansta birşey sürmeden gidin, çok çok acırsa diğer seanslarda sürün kremi. Mevsimim ben de 10 gün sonra kontrole gidicem, ben kendim doktora acırsa bepanthen mi süreyim dedim, evet dedi, ama benim şükür hiçbir acım ağrım yok şu anda da. Çıkınca da acımadı hiç. Umarım senin de olmaz. Evet benim cihaz da Alex. Çok sağol cidden, bugün senin sayende kurtuldum o kremle uğraşmaktan ve unutmadan söyliym doktora emla sürmedim hem alerjik bünyeli olduğum için hem de lazerin etkisini azaltıyomuş dedim. Evet azaltıyo dedi, bilginiz olsun kızlar, 5-10 dk acı çekmemek için lazerin sonucunu riske atmaya değmez, birşey sürmeden gidin...
Cnm genital bölgedenmi bahsediyorsun yoksa kolaltı mı_? Genital bölgenin acımaması bana biraz tuhaf geldi. sanki çok acır gibime geliyooo
evt cnm bende düşünyom ama çok utanyom. Oram bide çok kara :sinifsinif: Açmak çok zor olcak. Ama mecburum düğünüm var..Kesinlikle jiletten çok çoğaldı ve en azından seyrelmesini istiyorum. Emla sürmeden gitmeyi düşünyoöm artık. Umarım ölmem acıdan eyvahedigeldismile
valla giderken ben de açma konusunda çekiniyordum ama korkum utancımdan baskın çıktı, acıyacak mı diye düşünmekten utanma faslına takılmadım bile. Sonuçta lazerden sonra uygulamayı yapan kişiyi bir daha görmeyeceksin öyle düşün. Bir de o kişi zaten göre göre alışmıştır, sen de sanki kolunu ya da bacağını açmışsın gibi hayal et kendini. Ben de yıllarca değişik değişik yollarla yaptım bu iş, ağda, jilet ve en son tüy dökücülerle alıyordum. Benim de özellikle bikini bölgemde artış olmuştu bu yüzden. Endişelenme hiçbir şey için, bunları bu kadar rahat söylüyorum çünkü bugün öğleden sonraya kadar ben de senin gibi çok tedirgindim ve günlerdir sırf bu lazer konusunu okuyorum forumdan. Kafam allak bullak olmuştu, öyle mi böyle mi diye dün gece uyuyamadım resmen ama sonuçta abartıldığı gibi bir şey olmadığını öğrendim. Sen de rahat ol, ağda acısı, regl ağrısı, doğum vs gibi şeyleri yaşayan cinsiz biz, acıya doğuştan dayanıklıyız. Doğum yapmadım ama bence diğerleri lazerden daha acı verici, lazer onların yanında bir şey değil...
Tospaaa, Ankara'da nerede yaptırıyorsun? Ben bir yer de yaptırıyorum, geçen 2. seansa gittim; acıdan böğürdüm resmen. Her seansta dereceyi biraz yükseltiyorlarmış. 1. seansta sinek ısırığı gibi geldi ama 2.de çok canım yandı yaa. Bir de fiyatı çok uçuk. 425 lira verdim. 4 seans filan daha gideceğime göre bayağı bir masraf olacak. Daha hesaplı bir yer var mı ki acaba? Senin gittiğin yerde fiyatlar nasıl. Bir de uygulamayı bayan mı, erkek mi yapıyor. Bilgi verirsen sevinirim.
canım senin adına çok sevindim çok iyi olmuş o zamn bende aynı seni gibiydim gitmezden önce inanki ben 3 hafta araştırdım iki yerle görüştüm en son birinle test atışı yapıp bi hafta sonra gittim ve aynı dediğim gibi oldu anlayana kadar ben bitti bile bide sanki tütsülenmiş tavuk gibi oldu benim şimdi onlar uzadı dr dediği 15 gün sonunda döküleceklermiş bakalım şimdilik bekliyoruz bide bepanthen kremi sür kontrol seansına kadar sadece dedi başka bişey yokk umarım canım ya kurtuluruz gerçektenMerhabaaa, ben geldim lazerden, senin vermiş olduğun cesaretle kremi sürmedim ve iyi ki sürmemişim diye seni andım hep. Arkadaşlar yazılanlara çok takılıp panik olmayın derim ben, öyle dayanılmayacak bir acı değilmiş ve inanılmaz sadece 5 dk sürüyor. Yani bence ağdadan daha acısız bir şey, ağdaya dayanabiliyorsanız lazerden korkmayın. Gerçi bu iş kişiden kişiye göre değişir ağrı eşiğine göre ama yine de bence en azından ilk seansta birşey sürmeden gidin, çok çok acırsa diğer seanslarda sürün kremi. Mevsimim ben de 10 gün sonra kontrole gidicem, ben kendim doktora acırsa bepanthen mi süreyim dedim, evet dedi, ama benim şükür hiçbir acım ağrım yok şu anda da. Çıkınca da acımadı hiç. Umarım senin de olmaz. Evet benim cihaz da Alex. Çok sağol cidden, bugün senin sayende kurtuldum o kremle uğraşmaktan ve unutmadan söyliym doktora emla sürmedim hem alerjik bünyeli olduğum için hem de lazerin etkisini azaltıyomuş dedim. Evet azaltıyo dedi, bilginiz olsun kızlar, 5-10 dk acı çekmemek için lazerin sonucunu riske atmaya değmez, birşey sürmeden gidin...
canım senin adına çok sevindim çok iyi olmuş o zamn bende aynı seni gibiydim gitmezden önce inanki ben 3 hafta araştırdım iki yerle görüştüm en son birinle test atışı yapıp bi hafta sonra gittim ve aynı dediğim gibi oldu anlayana kadar ben bitti bile bide sanki tütsülenmiş tavuk gibi oldu benim şimdi onlar uzadı dr dediği 15 gün sonunda döküleceklermiş bakalım şimdilik bekliyoruz bide bepanthen kremi sür kontrol seansına kadar sadece dedi başka bişey yokk umarım canım ya kurtuluruz gerçekten
Çok sağol ya, atlattık bakalım bu seansı. Demin bir arkadaş seans seans ısıyı arttırıyolarmış dedi, senin bu konuda bilgin var mı? Yani bu sefer de bir sonraki seans daha mı çok acıyacak kaygısı yaşamak istemiyorum, umarım bugün bana en yüksek ısıyla başlamıştır. Evet bepanthen sür bence de sadece.
Seans seans dozu arttırmak gibi bir durum kesinlikle yanlıştır. Bronzluk dışında cilt hep aynı renge sahip olduğu süre boyunca cildin kaldırabileceği maksimum dozu çalışmak gerekir. Dozları gereksiz yere düşük çalışıp zamanla arttırmak tedavinin gidişatını kötü etkileyen bir durumdur.
Hmm, demek seansa göre dereceleri artıyor, bunu bilmiyodum, umarım ikincide ben de günümü görmem... Nasıl yani 1 seans genitale mi 425 tl verdin? Eğer öyleyse tüm vücut falan olsa gerek çünkü benimkinden çok yüksek senin fiyat. Ben sadece genitale gidiyorum, her seans 150 tl, ikinci seanstan sonra her seans ücreti % 15 azalarak gidecekmiş. Uygulamayı kadın doktor yapıyor, yani süper, hem kadın hem doktor. Ben memnun kaldım ama tabii daha ilk seansımdı bugün, önemli olan sonucun nasıl olacağı. Eğer istersen adres ve telefon bilgilerini veririm. Zaten her seanstan sonra forumda yorum yazıcam ki faydam olsun düşünenlere, tamamen bittiğinde de sonucu yazarım mutlaka. 1 yıl sonra da bitse yazarım sonucu. Bu arada 10 gün sonra kontrole çağırdı, kontrolde ayrıca ücret ödenmiyor. Sen nereye gidiyordun?
Ben bir özel hastaneye gidiyorum. Göğüs, kol ve çeneme yaptırıyorum. Diod lazer kullanıyorlar. Makine araştırması filan da yapmadım. Buraya da yeni takılmaya başladım. Saatlerdir yazılanları okuya okuyorum. Çok faydalı bilgiler var. Bir arkadaş lazerin zararını yazmış; okuyunca dondum! Kimi lazerin ince tüyleri kaldırdığını yazmış. Kimi kılların tekrar çıktığını yazmış. Nedense uzmanlar bunlardan hiç bahsetmiyor. Kime, nasıl güveneceğimi şaşırdım valla. Limon+tuz formülünü mü denesem bir de acaba? Sen de genital bölgene yaptırma bence. Bir de her seansta derecenin artırıldığını yapan eleman söyledi. 1. seansta pek acı hissetmedim ama 2. seansta çok canım yandı. Uygulama yapılan yerler de fena kızardı. Belki cihaza göre de değişebilir. Bir de az önce okudum; jel kullanılan cihazlar eskiymiş. Bende de jel kullandılar. Salhurde bir cihazmış yani. Sen yine de şu gittiğin yerin adresiyle telefonunu bana yazıver, bi zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?