Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ya bende yaptırmak istiyorum ama kararsızım bi nd yağla yapan bi hastane var bide klinik var alexandirite ile çalışıyor yanlız yapan eleman tecrübesiz gibi geldi bana onun fiyatı daha uygun aslında yeni açılan bi yermiş güvensem mi bilmedim bide nedense korkuyorum yanık leke vs oluşmasından ayrıca lazer yaptırdıktan sonra hormonel bi durum olursa tekar tüğlerin çıkma durumu varmış yani kesin biter diye bişey diyemem dedi görüştüğüm yer bende kararsız kaldım biter gibi olur ama sonradanda çıkabiir garantisini veremem dedi kesin bitiyormu yada çıksada nasıl oluyor dr hanım cevaplarsa sevinirim benim tüğlerim kalın sık ve siyah hatta bi kökten bi kaç tane birden çıkıyor beyaz tenliyim düşündüğüm böle genital ve koltuk altı aslında okuduğum kadarıyla ben çok uygunum :) ama yinede kararsızım alexle çalışan yermi nd yağ mı bilemedim sizce hangisi daha güvenilirdir

aslında diğer yerde cevaplamış olmam lazım sorunuzuCADIARZU beyaz ten siyah ve kalın kıl ise alex ile yaptırın. Herkesin cilt , tüy , genetik, hormonal yapısı farklı olduğu için tüyleri kesin bitirir , bir daha çıkmaz ya da sonuç vermez gibi kesin ifadeler kullanmak çok doğru değildir. Bu arada tedavinizi doktorun yapması talebinde de bulunabilirsiniz bence.

mrb dün bir merkezle görüştüm ve randevu aldım çarşamba günü başlayacam yüz ve boyun bölgesi için ama kafama takılan nokta şu merkezde blueshine marka lazer kullanıyorlar , bu markayı biliyormusunuz merkezde alexander dan bir üst ürün olduğunu söylediler lütfen yardımcı olurmusunuz eğer önermezseniz randevuyu iptal etmeyi düşünüyoruma.s.

Blushine cihazın markası olması lazım. Onun da alex, ıpl ya da ikisi birden cihazı mevcut diye biliyorum. size hangisi önerildi.
Ayrıca alexten ya da herhangi bir x cihazdan bir üst ürün, gibi lafları gereksiz ticari ifadeler olarak değerlendiriyorum. Size şunu söyleyeyim. Ben bu işe başladığım yıllardaki lazerler çok daha iyi tedavi, yapıyorlardı, daha az tedavi gerekiyordu fakat deneyimsiz kişilerle komplikasyonlar çok oluyordu. Komplikasyon olmasın die cihazı geliştirdikçe yapılan işin de kalitesi düşüyor bence. Ben 2. bir cihaz alacak olsam kendi kullandığımın eski modelini bulmaya çalışırdım.

Doktor hanım öncelikle soruma hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hafta sonu gidip tekrar görüşeyim ve cihazın alex mi ıpl mi olduğunu öğreneyim.

Doktor hanım öncelikle soruma hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hafta sonu gidip tekrar görüşeyim ve cihazın alex mi ıpl mi olduğunu öğreneyim.

Ayrıca yüz ve boyun tiyleriniz kalın ve siyah değilse lazere hiç başlamayın bence.

kızlar seansdan en az 3 gün önce jilet kullanmak gerekio sanırım.eğer öyle yaparsam o 3 güne tüyler çıkar amaa.çok kısa olur hani cımbızla tutup alabiliceğin gibi.bi sakıncası olur mu.yani olması gerekn bu mduur.sizler seans öncesi naapıosunuz???

MERHABA evet jilet kullanabilirsiniz ilkindede fark etmesi gerekiyor normalde ama sizde birazcık daha geç cevap veriyor olabilir birde mutlaka ostrojen ve T3 T4 TSH testlerini mutlaka yaptırın seanslara başlamadan önce hormonel bir sorununuz varsa eger sonuç alamazsınız.mutlu kalın sevgiler

ben gittiğim zaman orda jiletleniyor ben hiç ellemiyorum bile...

Size alexle yapılıyordu değil mi?İlk 2 seansta tedaviden 3 gün önce jilet yapmakta sakınca yok. Çünkü lazer o kadar kısa tüyleri görebilir.3 seanstan sonra ise 5-6 gün önceden jilet yapmak lazım çünkü ancak o zaman lazerin etki edeceği boyuta gelebiliyorlar. Seans sayısı arttıkça tüyler daha da yavaş çıkıyorlar çünkü.:lepi:

Lazer tedavileri 2. ya da 3. seanstan sonra farkeder. Gereken hormon testleini de zaten merkezde bulunan doktor ilk muayene de gerek görürse isteyecektir. ilerleyen senslarda sonuç vermediği zaman hormonlarınıza bakalım belki bozuktur diye bir durumu (çok extra durumlar hariç) asla kabul etmiyorum. Bu tip merkezlerde doktor bulunması gerktiği konusunda ısrar etme sebeplerimden biri de budur. İlk muayeneden sonra da gerk görülmezse hormon testlerine de gerek yoktur. Nihayetinde onlarda az para değil.

.artık utanıyorum size bişe sormaya bende kızlara soriyim dedim ama yne siz vermişsiniz cevabı ne diyim çok sağolun.bu arada ben ilk seansma gidicem 15inde ama cihaz alex değil diod.

.artık utanıyorum size bişe sormaya bende kızlara soriyim dedim ama yne siz vermişsiniz cevabı ne diyim çok sağolun.bu arada ben ilk seansma gidicem 15inde ama cihaz alex değil diod.

:lepi: tamm ben de unutmuşum doğrusu. Diodlarda değişik uygulama oluyor sanırım. Benim zamanında kullandığım diod da tüylerin hiç görünmemesi gerekiyordu. Ya biz temizliyorduk ya da hasta o gün kendi yapıp gerekiyordu. Diğer diodları bilmiyorum. Bnece merkezi arayıp sorun daha ii olur.:lepi:

Aaa öyleyse ben yarın arıcaktım zaten onuda sorarım gelmeden önce ne zaman aklanıyim diye :kedi: opuyorumnanaktan

meraklı melahat ben yarını bekleyemedim aradım bikaç saat önce
Bir gün önceden temizlemen gerekir dedi.uzaması gerekmiomuş yani.öyle yapcam artık.
bir de bir dahaki ay alex..cihazıda gelicekmiş gidiceğim merkeze.Bende dedim ikinci seansımda alex'e geçebilir miyim diye.genital+k.altında evet geçebilirsniz siz blrsiniz dedi.ben öyle daha iyi olur diye düşündüm ama siz ne dersniz?

Aslında cihaz değişikliğini çok önermiyorum. Diodla doğru tedavi yapılıyorsa onla da devam etmekte sakınca yok. Alex oraya geliyorsa cihazla ilgili çok tecrübeleri olmayacaktır. Diodda tecrübeye bağlı yüksek doz çalışılıp sonra alexde yanabilir die dozu düşerlerse pek iyi olmaz. Aslında gittiğiniz yere duyduğunuz güvene ve çalışanların profesyonelliğine bağlı olarak bu sorunuzun cevabını vermek lazım bence.

Evet evet en mantıklısı sanırım aynı cihazla devam etmek.hani ben sürekli bi alex.furyasıdır gidioya ondan öyle düşündüm ama dediğiniz gibi alex'de tecrübeleri olmıcak chaz glnce.gittğim yerede güveniorum şöyle daha önce hiç gtmedim ben ama bir yakınım yaptırdı oraya arkadaşlarıyla ve bitti tylerr.hadi bakalım hayırlısı.tekrar teşekkür ederim sizeee.Allah yolunuzu açıke tsin çok dua aldınız benden

Ben yarım bacak için alex yaptırıyorum, en son gittiğimde bıyık bölgesinde de sert kıllar var deyince oraya doktor oraya da lazer yaptı. Lazere başlandı mı ağda, cımbız vs. yasak biliyorsunuz. Peki bu bıyık bölgesindeki kılları nasıl kısaltıcaz, doktor jileti önermiyoruz yüz bölgesi için tırnak makası filan dene dedi ama tırnak makasıyla olacak gibi değil. Bir fikriniz var mı?

Normal şartlar altında tüylerin aynı anda çıkması gerekir. Dolayısı le çıkar çııkmaz hemen lazer yaptırmanız daha mantıklı geliyor bana. çok zorda kalırsanız tüy dökücü krem deneyebilirsiiniz.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…