Benim adım yazıyor ama imza eşimin..Malesef bir kere imzalandi ne yaziyorsa o tamamini alamazsiniz.İste aldanmayacaksiniz cunku tum guzellik merkezleri aynisini yapiyor.
Farketmez ki artik bu sekilde somuruyorlar.Benim adım yazıyor ama imza eşimin..
Sözleşmenin geçerli olması için kisi ve imzanın ayni olması gerekmiyor mu?Farketmez ki artik bu sekilde somuruyorlar.
Hayir olmuyor soyle sen bitme garantili bir sozlesme imzaladiysan yada esin farketmez.Her vucutta farkli etki eder diyip cikiyolar isin icinden.Zaten hep boyle kaniliyor zamaninda bende kaptirmistim.Sözleşmenin geçerli olması için kisi ve imzanın ayni olması gerekmiyor mu?
Aldığım hizmete dair birsey yazmıyor sözleşmede.Hayir olmuyor soyle sen bitme garantili bir sozlesme imzaladiysan yada esin farketmez.Her vucutta farkli etki eder diyip cikiyolar isin icinden.Zaten hep boyle kaniliyor zamaninda bende kaptirmistim.
Eşimin görevi nedeniyle geçen yıl ankaradaydık 7-8 ay. Bende o sürede gideyim dedim. Ankadanın pavyonumsu güzellik merkezlerinden birine denk geldim dolandırıldım. Maalesef bu durumda yapacağınız birşey yok. Sözleşmede yazan maddeler geçerlidir. Cihaz adı da geçmiyorsa geçmiş olsun
Bende en çok bundan korkuyorum . Nasıl anlarım peki cihazı ç bende başlamayı düşünüyorum ve kazık yemek istemiyorum. Bilerek gitmek istiyorum . Cihazın adını sorduğum da Alexander it derlerse yani pekala yalan söyleyebiliyorlar . Nasıl anlıyoruz
Tamam öyle yapayım . teşekkür ederim.Guzellik merkezlerinde alexandrite yasak zaten ya. Ufak çaplı bir araştırma yapınca çıkıyor hersey ortada. FDA onaylı makinelerle çalışan bir yer bulmak gerek. Alexandrite diyor ama sonra demedik diyorlar. Alex ile başlayan cok ipl cihaz var. Sana tavsiyem eger gideceksen once deneme seansina git. Makinelerinin fotoğrafını çek adini al tam olarak araştır. Youtube da çok güzel açıklamalı içerikler var.
İmza atılana kadar canlarını yoluna seviyorlar. Ne süslü laflar ediyorlar görsen. Sana yardımcı oluyorlarmiş gibi hissediyorsun etkileri altına alıyorlar Ne derlerse yapıyorsun. Ucunda güzelleşmek var diye.. Sonra sen uykundan uyanınca usluplar cirkinlesiyor atmasaydın imzanı sen kendin geldin diyorlar. Dikkat etmek icine sinmeden asla imza atmamak gerek. Toplu para vermeye de karşıyım ben böyle insanlara. Aetik seans basi ödeme yapabileceğim biyer istiyorumTamam öyle yapayım . teşekkür ederim.
Merhaba diyot ve alexandiret cihazlar doktor olan yerlerde kullanılır lazer için gitmek istiyorsanız fda onayı olmayan cihazlardan verim alamazsınız ıpl kullanılır genelde soprano ıce platinium yada alexandrite epicare yada cynosoure cihazlarını tercih edin robot x vortex alexeis türü cihazlar ıpl dir internette lazerepilasyon diye bir site var ve gerçwktwn hangi cihazları kullanacağınız hakkında bilgi veriyorKızlar bişey sorucam . Bi yerle görüştüm telefonda cihazlarının adını sordum ısrarla sordum ıpl mi dedim bi sürü bişey anlattı en sonunda tekrar sordum diode lazer dedi . Size sorum güzellik salonlarında kullanıyor mu bu cihazı. Buz başlıklı dedi .