- Konu Sahibi meryemmeryem
konum biraz farklı aslında
benim tüy sorunum yok çok şükür,
ben doğumdan sonra bir güzellik salonundan birkaç cilt paketleri aldım
sıkılaştırma,çatlak tedavisi,,kavitasyon vs vs hepsinin ücretini de direk o anda vermiştim
bunlar bana bir jest yapalım dedi ve bitiş garantili tüm vücut lazer epilasyon hediye edelim dediler
bende tamam dedim ama benim ihtiyacım yoktu (ben ağda kullanıyorum yıllardır şimdi bütün vücudum da tek tük çıkıyor )
bende bunu görümceme anlattım sen istersen rica edeyim dedim
oda bana aa çok güzel çok ihtiyacım vardı vs bu 1 ,,2 seans gitti sonra aradan bayağı zaman geçti ben gidiyor sanıyordum
sonra bir sordumki görümcem bana şöyle dedi;
ayy hiç sorma yaa canım çok yanıyor dayanamıyor dedi ölüyorum bitiyorum
ama konuşmalarına baksanız sanki bıçakla kesiyorlar
bende öyleyse gitme tabiki dedim.
neyse bizim ofiste bir çalışan bayanımız var durumu iyi değil ,kızı var nişanlı
oda lazer yaptırmayı istyor ama maddiyatları elvermiyor onu duyunca çok pişman oldum
keşke görümceme söylemeseydim de şu ihtiyacı olan kıza hediye etselerdi diye düşündüm
ve çok sıkıldım üzüldüm bu duruma hakikaten merak ettim bu lazer epilasyon çok mu acı veriyor işlem sırasında
benim tüy sorunum yok çok şükür,
ben doğumdan sonra bir güzellik salonundan birkaç cilt paketleri aldım
sıkılaştırma,çatlak tedavisi,,kavitasyon vs vs hepsinin ücretini de direk o anda vermiştim
bunlar bana bir jest yapalım dedi ve bitiş garantili tüm vücut lazer epilasyon hediye edelim dediler
bende tamam dedim ama benim ihtiyacım yoktu (ben ağda kullanıyorum yıllardır şimdi bütün vücudum da tek tük çıkıyor )
bende bunu görümceme anlattım sen istersen rica edeyim dedim
oda bana aa çok güzel çok ihtiyacım vardı vs bu 1 ,,2 seans gitti sonra aradan bayağı zaman geçti ben gidiyor sanıyordum
sonra bir sordumki görümcem bana şöyle dedi;
ayy hiç sorma yaa canım çok yanıyor dayanamıyor dedi ölüyorum bitiyorum
ama konuşmalarına baksanız sanki bıçakla kesiyorlar
bende öyleyse gitme tabiki dedim.
neyse bizim ofiste bir çalışan bayanımız var durumu iyi değil ,kızı var nişanlı
oda lazer yaptırmayı istyor ama maddiyatları elvermiyor onu duyunca çok pişman oldum
keşke görümceme söylemeseydim de şu ihtiyacı olan kıza hediye etselerdi diye düşündüm
ve çok sıkıldım üzüldüm bu duruma hakikaten merak ettim bu lazer epilasyon çok mu acı veriyor işlem sırasında