Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu olarak diyot ütüleme lazermi daha iyi yoksa ice buz lazermi bilgisi olan varmı? Acısız lazer etkisiz lazer diyorlar bu sizce doğrumu ice buz lazerde acı çok olmuyor. Bu iki lazerden klinik gibi ortamlarda deneyip memnun kalan yada kalmayan varmı görüşleriniz nelerdir
Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu olarak diyot ütüleme lazermi daha iyi yoksa ice buz lazermi bilgisi olan varmı? Acısız lazer etkisiz lazer diyorlar bu sizce doğrumu ice buz lazerde acı çok olmuyor. Bu iki lazerden klinik gibi ortamlarda deneyip memnun kalan yada kalmayan varmı görüşleriniz nelerdir
Ben 9 seans buz lazere gittim Alexander denilen cihaz varmış Ankaradaki arkadaşlarım hep ondan memnun kaldı. Bulundugum şehirde o cihazı bulamayınca en adam akıllı klinik tarzı olan yerde buz lazer vardi. Seanslar bitene kadar tüm vücudumu bebek poposu gibi hissedip mutluluktan çıldırıyorum ta ki 2 ay ara vermek zorunda kalana kadar zaten son 1 seansım kalmıştı. 2 ay geçti baktım %40-50 civarında ancak azalma olmuş ve sinir oldum. Son seansa da gitmedim tek seansta bitecek hâli yok diye. Diğer bahsettiğinizi hiç bilmiyorum
Diyot lazere gittim yaklaşık bir yıl ara verdiğimde fark ettim ki azalma en fazla yüzde beş. Sonra alexandre cihaza girdim sonuçtan memnunum. Hafif hafif kaldi bazi bölgelerde ama onlarida almıyorum bile. Ince ve açık renk.
Lazer epilasyonda önemli olan kendine uygun cihazi bulmak bence.