• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon balıkesir

Arkadaşlar balıkesir de bir hastanede yaptıracağım alex cihazı varmış çok iyi diyor yalnız fiyatı pahalı geldi tüm bacak ve yarım yüz 350 TL diyor bana önerebileceğiniz bursada olabilir yada balıkesirde başka bir yer var mı? fiyatı pahalı değil mi sizce de? Birde cildiye tiroid testi yapılması lazım dedi hormon bozukluğu fln varsa lazer işe yarar mı? hormon yaptırmıştım daha önce bozukluk çıkmamıştı ama bugün tiroide bakılması lazım dedi.. of kararsızım çook yardım!
bahsettiğiniz yerin ismi ne acaba? Ben de Sedef Güzellik Salonu'nu düşümüştüm ama acısız deniyorsa ilgimi çeker.

Merhaba arkadaşlar ben de uzun zamandır balıkesir de epilasyon yaptırabileceğim güvenilir hijyen ve uygun bir yer arayışındayım. En son gül Estetik merkezi ne tavsiye üzerine gitmeye karar verdim ama henüz görüşmedim. Sizler bu bahsettiğiniz yerlerde epilasyon yaptırabildinizmi?sonuçlarınızı bizimle de paylaşabilirmisiniz acaba.
merhaba ben mine charisma güzellik salonunda buz başlıklı son sistem lazer epilasyon cihazını kullanıyorum.size tavsiyem ücretsiz deneme atışı yaptırıp sonra karar vermeniz.bana 05452629235 ulaşabilirsiniz.sevgilerimle

ben daha öncede sedef güzellik merkezin de lazer epilasyon yaptırdım. şimdi arkadaşım için geldik. buz lazer yapıyorlar. 4 bölge olarak aldık arkadaşıma sedef hanım çok ilgili ve mesleğinde çok donanımlı birisi, balıkesirde çok yer araştırdık ama sedef güzellik merkezi tek geçerim. sonuçlar harika

merhaba bende balikesirde ogrenciyim lazer epilasyon istiyorm luna guzellik salonunu cok ovuyorlar ama kararsizim yardımcıolabilirmisnZ

Back