Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Anyalya Dösemealti en iyi sonuç aldiginiz lazer epilasyon icin yer önerirmisiniz. Bir de Falcon 4 pro buz başlik nasil iyi mi. Bronz ten ,Sert ve siyah tuyler icin. Hadi kizlar sonuç aldiginiz tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kızlar Anyalya Dösemealti en iyi sonuç aldiginiz lazer epilasyon icin yer önerirmisiniz. Bir de Falcon 4 pro buz başlik nasil iyi mi. Bronz ten ,Sert ve siyah tuyler icin. Hadi kizlar sonuç aldiginiz tavsiyelerinizi bekliyorum...
Merhaba orayı bilmiyorum ama merkezde Armanty Brows diye bir güzellik merkezi var , 4 arkadasm gidiyor hepsi çok memnunlar tek seansta bile ciddi fark gördüklerini söylediler , 4-6 seansta sonuç görülüyormuş , bende başladım10 gün oldu , ilk başta kıllar tüylet normal çıkıp 2 haftaya kadar dökülüyormuş, ve instagramda çok çok memnuniyetleri var