• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon aletleri hakkında yardım

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
773
selam arkadaşlar,

lazer epilasyon için istanbulda uygun fiyatlı bir yer buldum.fakat bu merkezde hem ıpl hem de alexandrait kullanılıyormuş.
ikisi arasındaki farkı internetten araştırdım.ıpl modern ağda denilen bir sistemmiş.diğeri normal lazertyapıyormuş.ben
2 sene önce alexandrait ile bıyık ve sakal yaptırdım ve memnun kaldım.bu yüzden diğer bölgeler içinde bu cihazı istiyorum.
fakat fiyat ucuz olduğu için diğer cihazın kullanılmasından çekiniyorum.iki cihaz arasındaki farkı ben anlayabilir miyim?
alexandrait diye kandırılmaktan ve paramın boşa gitmesinden korkuyorum.epilasyon merkezinde çalışan arkadaşlar
iki cihaz arasındaki farkı nasıl anlayabileceğimi bana anlatırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

canım ipl de jel kullanılıyormuş. başta jeli sürüp sonra işlemi yapıyorlarmış. alexe gitmişsin bilirsin zaten benim gittiğim cihaz soğutmalı. jel filan sürülmüyor.

o zaman ben kandırıldım.benim giittiğim yer bana aletin alexsandrite olduğu söylendi ama jel kullanıldı.yani işlem öncesi o bölgeye jel sürülüyordu.sonra atış yapılıyordu.

bu alet ıpl mi?alexsandrite jel kullanılmıyor mu? 2 sene öncesini parasıylada bayağı bir para vermiştim yani boşuna para vermişim o zaman:26:

2 sene öncesinde de aynı cihazmı kullanılmıştı? ama memnun kalmışsın? alexde jel yok canım dediğin yere bitiş garantili yaptırmadıysan bidaha gitme.

bir yıllık paket programdı.yanlış hatırlamıyorsam çene ve dudak üstü 400 tl vermiştim.çenemde tek tük vardı.dudak üstü cımbızla alınmaktan dolayı
bayağı sertleşmiş ve koyu renk olmuştu.o yüzden ilk zamanlar memnundum ama şimdi dediğim gibi tek tük ,cılız tüyler çıktı.ben bunu hormonlarıma
bağlamıştım.
ama buradaki yazılanları okuyunca,bana kullanılan cihazın alex değil ıpl olmasından şüphelendim.çünkü jel kullanılmıştı .sonrada iğneli epilasyonla
devam edildi.buna rağmen tam bitiş olmadı.şimdi koltuk altı ve bacak başlayacağım.bu yüzden aynı hataya düşmek istemiyorum.daha önce gittiğim merkez pahalı olduğu için hem uygun hemde güvenilir bir yer araştırıyorum.

Back