Lazer epilasyon - acil yardım lütfen!!

leoelf

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
53
6
Arkadaşlar, Cumartesi günü lazer epilasyona başladım. Senin tüylerin için IPL uygun dediler ve bununla başladık. Fakat uygulamayı yapan bayan sana Diod daha uygun dedi ve paketimi Dioda çevirmemi önerdi. Tabi Diodun fiyatı daha farklı ve üstüne para ödemem gerekiyor. Benim anlamadığım, IPL ile devam etsem tüylerim bitmeyecek mi? Açıkçası kafam çok karıştı ve güvenim sarsıldı :KK43: Üste para ödemek istemiyorum. Bu arada tüm vücut gidiyorum. Bacaklarım altında daha siyah tüylerim. Üstlerde daha ince. Sizce IPL e devam etmeli miyim, yoksa üste para verip Dioda mı geçmeliyim? Eşimi de zor ikna ettim. Şimdi bi dünya söylendi böyle saçmalık mı olur diye. :KK17:Lütfen yardım edin.. :KK42:

Arkadaşlar, Cumartesi günü lazer epilasyona başladım. Senin tüylerin için IPL uygun dediler ve bununla başladık. Fakat uygulamayı yapan bayan sana Diod daha uygun dedi ve paketimi Dioda çevirmemi önerdi. Tabi Diodun fiyatı daha farklı ve üstüne para ödemem gerekiyor. Benim anlamadığım, IPL ile devam etsem tüylerim bitmeyecek mi? Açıkçası kafam çok karıştı ve güvenim sarsıldı :KK43: Üste para ödemek istemiyorum. Bu arada tüm vücut gidiyorum. Bacaklarım altında daha siyah tüylerim. Üstlerde daha ince. Sizce IPL e devam etmeli miyim, yoksa üste para verip Dioda mı geçmeliyim? Eşimi de zor ikna ettim. Şimdi bi dünya söylendi böyle saçmalık mı olur diye. :KK17:Lütfen yardım edin.. :KK42:
SİZ gönül rahatlığı ile ıpl e devam edin eğer işin üç kağıdına kaçmazlar kıl yapınız da uygunsa sonuç alırsınız diode geçmenize gerek yoktur....

SİZ gönül rahatlığı ile ıpl e devam edin eğer işin üç kağıdına kaçmazlar kıl yapınız da uygunsa sonuç alırsınız diode geçmenize gerek yoktur....[/QUO diode daha farklı bir sonuç vermez sadece uygulaması daha pratiktir...

Teşekkür ederim cevabınız için. Yapan bayan IPL ince kılları görmez dedi bana. O yüzden diode geçmemi söyledi. Yani IPL ile devam etsem sorun olmaz umarım. Dediğiniz gibi dolandırılmam inşallah. Ama bana sonunda senin kıl yapın böyle, artık sonuç vermiyor diode geçmen gerek derlerse de şaşırmam. Çünkü tüylerin inceldiğinde seanslık dioda gelirsin diye altlık da yaptılar. Offf :KK43: Hadi hayırlısı bakalım..

siz de o aşamada diode geçmez iğneli epilasyonla devam edersiniz ve bu sorununuzu çözmüş olursunuz :KK66:

saçmalamışlar harbiden. iyice araştır bir konuyu

X