Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer epilasyn yapıldığında kıllar o an temizlenmiyormu?
kızlar yüzüme lazer epilasyn düşünüyorum ama kıllar o an temizlenmiyormu yani yüzüm temiz çıkmıyomuyum hastaneden anlamadım.farklı şeyler okudum.bide kızarıklık nekadar zamanda geçiyor
hayır temizlenmiyor.. 10 ile 15 gün arasında dökülmeye başlıyor.. sonra ara atışa gidiyorsun .. benm koltuk altım öyle oldu yani .. bilemiyorum yüzde ne olur .. koltuk altımdakiler temizlenmedi zamanla hepsi döküldü bebek gibi oldu ..
kızlar yüzüme lazer epilasyn düşünüyorum ama kıllar o an temizlenmiyormu yani yüzüm temiz çıkmıyomuyum hastaneden anlamadım.farklı şeyler okudum.bide kızarıklık nekadar zamanda geçiyor
lazer yaptırdığın gün kıllar yanıyor. amaaaa hepsi tamamen kaybolmuyor. yapana da göre değişiklik gösteriyor. bazıları önce jiletleyip sonra lazer atışı yapıyor. ama jiletlemeden yaparsa işte o zaman kıllar belli oluyor ne yazıkki. 10 gün sonra dökülmüş oluyor. (ben 10günden sonra elimle tutup koparmıştım dayanamayıp)
kızarıklık ise gene yapana göre değişiklik gösterir. bazıları hiç kızartmıyor.Amaaaa bazıları ise kızarıklıktan geçtim yakıyorlar işte o da senin cildine göre 10 gün 15 gün 1 ay gibi sürede geçebilir. benim 3. seansıma gittiğimde yani 3 ay sonra yanan yerimin izi duruyordu.