Lazer defterini kapattıktan sonra kalan tüyler nasıl alınmalı?

Birhanfendii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
32
15
28
Merhabalar hanımlar, benim uzun bir süre alex lazer geçmişim oldu. Sonuçtan da gayet memnunum fakat kollarımda ve bikini bölgemde toplasanız 30 40 tüy kalmıştır. Bunlar için tekrar lazere gitme imkanım yok. Bu kalan tüyleri nasıl almalıyım? Jiletin bana iyi gelmediğini ve tüylerimi kalınlaştırdığını düşünüyorum. Şu aralar ameliyat eldiveni var aklımda. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler:)

Merhabalar hanımlar, benim uzun bir süre alex lazer geçmişim oldu. Sonuçtan da gayet memnunum fakat kollarımda ve bikini bölgemde toplasanız 30 40 tüy kalmıştır. Bunlar için tekrar lazere gitme imkanım yok. Bu kalan tüyleri nasıl almalıyım? Jiletin bana iyi gelmediğini ve tüylerimi kalınlaştırdığını düşünüyorum. Şu aralar ameliyat eldiveni var aklımda. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler:)
Evet eldivenle alabilirsin. Lazer paketi alma durumun yoksa eğer seans olarak alabilirsin fiyat olarak uygun oluyor en azından çıkan bölge için. Evde lazer cihazıda alabilirsin bütçene uygun.

bence anlas bir yerle tek bolge adi altında. birkac ayda git iki dakikada yaptir parani öde çık.
heryer asiri kurumsal degil. güvendiğin marka makinasi olan yerlere sormaya basla - elbet biri kabul eder.

Soprano tıtanıum lazeri olan bıyere tek bolge anlas
İkı ayda (60-70 gunde) bı gıdersın.
Ben bacaklarım ıcın oyle anlastım

X