lazer ameliyatından sonra net görme...

possiblea

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
14
1
6
34
İstanbul
arkadaşlar 5-6 gün önce femto-lasik denilen yeni yöntemle lazer ameliyatı oldum.. şuanda görüş lensli görüşüme yakın fakat yazılar biraz kayıyo gibi birde aynadan uzaklaştığımda daha tam net göremiyorum kendimi biraz bulanıyo. lazer ameliyatından sonra kaçıncı günde tam anlamıyla netlik sağlanır ???lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

bende 2013 nisanda denizlide özel bi hastanede lazer yaptırdım 5-6 saat sonra uzak yazıları okuyabiliyordum. hiç vakit kaybetmeden doktoruna görün veya ara normal mi diye

bende 2013 nisanda denizlide özel bi hastanede lazer yaptırdım 5-6 saat sonra uzak yazıları okuyabiliyordum. hiç vakit kaybetmeden doktoruna görün veya ara normal mi diye

yok bende okuyabiliyorum.. yani bu bahsettiğim bulanıklık çok değil lensli görüşüme yakın ama hafif bi şeylik var gibi. ama zaten 1- 4 haftada tam netlikten bahsediyolar. sen direk ameliyat öncesi gözlük veya lensteki kadar net mi gördün herşeyi?

ben onu ayırt edemiyorum çünkü gözlüğümle ve lensle hiç net görmedim gözümde farklı bi durum vardı benim.(yüsek numara olunca yazamıyordu yani) tam numara yazmıyordu doktor. şuan çok iyi şükür

benimde numaram yüksekti baya. senin numaran kaçtı ve hangi lazer yöntemiyle ameliyat oldun ?

benimde numaram yüksekti baya. senin numaran kaçtı ve hangi lazer yöntemiyle ameliyat oldun ?

yöntemi tam bilmiyorum ama kartal göz diye geçiyor. artı 500 daha aldı bunun için. 2050 ye geldi toplamda. ama çok memnunun şükürler olsun. biri 10 numaraya yaklaşıyordu diğeri 2 gibi bişeydi

yöntemi tam bilmiyorum ama kartal göz diye geçiyor. artı 500 daha aldı bunun için. 2050 ye geldi toplamda. ama çok memnunun şükürler olsun. biri 10 numaraya yaklaşıyordu diğeri 2 gibi bişeydi

bende bakalım pazartesi kontrole gidicem ama görüşüm 3 gün öncesinden daha iyi şuan. inş. dahada iyi olur. bilgisayar ekranına bakarken biraz bulanıyo gibi ama yeni olmasına veriyorum onu bilmiyorum..birde miyoptan ameliyat olanlarn ilk zamanlarda yakını görmede sorun yaşayabileceiğini duymuştm belkide ondandır ya da daha tam oturmadı göz diye düşünüyorum.

evet olabilir duymuştum öyle bende. çok geçmiş olsun umarım düzelir

bu arada hangi şehirde ameliyat olmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…