- 17 Temmuz 2008
- 157
- 0
iyi de lavantayı yarım saat saçta beklettikten sonra durulayın diyor ibrahim saraçoğlu.sitesinden inceleyin bence arkadaşlar.
evet o öyle söylemişti ama aktar bana böyle kullan dedi, çok daha pratik ve etkili bi yol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de lavantayı yarım saat saçta beklettikten sonra durulayın diyor ibrahim saraçoğlu.sitesinden inceleyin bence arkadaşlar.
arkadaşlarrrrr çok mutsuzum ya. yaklaşık 3 aydır lavanta kürünü uyguluyorum. hiç bir faydası olmadı. devam etsem mi bilmiyorum. yastığımdan avuç avuç saç çıkıyor.
tahlillerimi yaptırdım canı. herhangi bir sorun çıkmadı. yine de saç dökülmesinden kurtulamıyorum. sabahları direk yataktan çıkmam mümkün olmuyor. saçla dolu oluyor. açık bıraktığımda da bir taraftan dökülüyor.
canım benim çok teşekkür ederim yorumların için.ister istemez kafaya takıyorum. her sabah uyandığımda yatağımı bıraktım artık, yerlerde de bir sürü saç görünüyor.yatağımın hemen yanında halı yok, parkede açık renk.rezalet bir görüntü oluyor.başkalarına soruyorum yok öyle yatakta falan saç olmuyor diyorlar.
arkadaşım yatılı misafirdi geçen gün. sabah bir kalktık. benim çarşafımda 40 50 tel saç. arkadaşımında tek bir saç bile yok.saçlarımı açıp yarım saat bir yerde otursam yerlere baktığımda kayıp kayıp düşmüş oluyor.
lavanta kürünü de bir ay daha devam ediyim olmazsa bırakıyım diyorum.
peki ne kadar bir sürede faydasını gördünüz?