Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lavanta kokusuna bayılıyorum ve lavanta çiçeği var mıdır aktarda bulunur mu ve lavanta esansı istiyorum aslında ama kalıcı olur mu ve hacı yağı gibi olmasın tabi....bilgisi olan paylaşabilir mi arkadaşllar teşekkürler şimdiden
valla cnm lavanta yağını kullanıorum saçlarıma. yıkanınca bile 2 gün kalıyo kokusu. ayrıca yardleyin ürünü var lavanta ile ilgili. onları alabilirsin...lavanta çok kolay bulunuyor
valla cnm lavanta yağını kullanıorum saçlarıma. yıkanınca bile 2 gün kalıyo kokusu. ayrıca yardleyin ürünü var lavanta ile ilgili. onları alabilirsin...lavanta çok kolay bulunuyor
perajenın lavanta kolonyası çok güzeldir.Ayrıca ben bazen lavantanın yağını alıp banyoda masaj için kullaıyorum.Rahatlatıyor yorguluğu alıyor vede depresyonda kullanılıyor canım.