Lavabolardan gelen kokular....çözüm önerılerınız

lavabo ve banyo gider için
içtiğiniz kahvenin telvesini gidere dökün üzerine de kaynar suyu dökün
bunu tv de duymuştum

Bende deli olucam bu kokulardan. Banyomda bir sıkıntı vardı usta geldi klozeti dusakabini söküp tekrar taktı, Ogün bugün koku kaldı porçöz, lavabo açıcı, hergün domestos vs kullandım banamısın demedi. hamileyim birde anlatamam size yaşadıklarımı o kokular öldürüyor beni. Sanırım en iyisi ustayı yeniden çağırmak demekki tam oturtmamış klozeti yerine.

lavabonun altındaki giderler s şeklinde olmalı ya da su hazneli olmalı, bir de bütün giderlerin bağlantılarını hani çamaşır bulaşık lavabo altındaki gider hortumlarının girdiği bağlantılar varya, etrafını bezle ya da kağıt havluyla, hiç boşluk bırakmadan kapatın. kullanmadığınız zaman yerdeki giderleri kapatın. ben yerdeki giderlerin kapağının içini alüminyum folyo ile kapladım. yıkadıktan sonra kapatıyorum. alaturka wc.nin deliği için plastik kapaklar ondan koyun. mutfak lavabosunda işim bitince plastik kapakla kapatırım. ben bu şekilde kötü kokuları kestim.

bizim iş yerinde oldu böyle bir sorun gelen kişilen döşenen borunun çekvalfli yada eğimli olması gektiği yoksa kokunun geleceğini söylediler .

O tamamen oturduğunuz şehrin alt yapısının kötü olmasının bir sonucu. Ben Çanakkale'de yaşıyorum mesela. Ne zaman yağmur yağsa, fazla rüzgar esse hatta bazen bunların hiçbiri olmasa da bahsettiğiniz koku ara ara geliyor. Sonra da kendi kendine gidiyor. Alt yapı problemi, yapacak birşey yok.

ben temiz olsun diye yeni gider kapağı aldım taktım o da alttakinin yani oturttuğum yerin yuvarlağına uygun değilmiş.usta geldi söktü yeni gider yuvası taktk koku kesildi.bütün mahallenin pok kokusunu biz çekiyormuşuz bu yüğzden,bir de gelene gidene rezil olmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…