Latin kızları mı Rus kızları mı

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
dunyanın en begenilen kadınları ruslardır ama bana gore latin kızlarını onlara bin basar sizce

latin kızlarımı
hannelys1hq0mp4.jpg

rus kızlarımı
hot-Russian-bride-780222.jpg

fotoğraftaki latin kız çok güzel rus olandan..genelde erkeklerin -daha doğrusu türk erkeklerinin çoğu diyelim biz ona- bi sarışın merakı var...hele rus kızlarının cool bi havası var galiba bunu seviyolar...ama latin olan çok daha sexyi duruyo...

Kesinlikle latin kızları..
Türk erkekleri Rus kızlarınız rahat havasından etkileniyor.Kolaylar,sorunsuzlar ve sarılar..! ne oluyor sarı olunca bilemiyorum..
Dünya güzelleri rusyadan çıkmaz mesela...??

latin kızları türk kızlarının tipine daha yakın
esmer yuvarlak hatlı genelde
ruslar da gagalak gibikaydirigubbakcemile3

Kesinlikle latin kızları..
Türk erkekleri Rus kızlarınız rahat havasından etkileniyor.Kolaylar,sorunsuzlar ve sarılar..! ne oluyor sarı olunca bilemiyorum..
Dünya güzelleri rusyadan çıkmaz mesela...??

latinler de öyle...rahatlar yani...demek ki sarı olunca başka bişey oluyo...ama ne oluyoCADIARZU

sarılar dikkat cekiyor parlıyor uzaktan:) en cirkine sarı yap dikkat cekmezse ne olıyımsempatiksalakcinni

Tv yıldızlarının şarkıcıların sanatçıların vs eski fotolarına bakıyorum.
hepsi mutlaka bir kere saçını rus sarısı modunda boyatmış.
Erkek sarı sever mantığıyla..

sarılar dikkat cekiyor parlıyor uzaktan:) en cirkine sarı yap dikkat cekmezse ne olıyımsempatiksalakcinni

:KK1: doğru...çevremde görüyorum yazık kadın esmer ya bildiğin kara saçını sarı yapmış allahım o hal neydi öyle ya hiç unutamam:roflol: erkekler yüzünden, beni de sevsin diye yazık kadın şekilden şekle giriyo

düşündüm de o nerden aklına geldi yavv:KK1: komik benzetmeymişkaydirigubbakcemile3

tipini beğenmediğim hatunlar ya gagalak olur ya katana
katana da iri bi at cinsi böyle enine boyuna olanlara katana
kupkuru olanlara gagalakkaydirigubbakcemile3

Bence latin...
Yani rus mu latin mi dedin diye ,latin diyorum...
Direk sarışınmı esmer mi desen, esmer derim...

konuya yeni bir bakış açısı getirerek bronz ten diyorem
ama yüz güzelliği olarak ruslar daha ön planda tabii.

Moooncumm bu fotoğrafların üzerine ne denir açıkcası bişey denmez ama..

Elbette Latin kızları diyoruumm..

esmerler daha bi hoşuma gidiyo benim yaa.. sizce de öyle değil mi ama ?

Sarışınlar daha bi solgun geliyor gözümee esmerler ise daha taaş aklinialirimsmile

X