Latex alerjisi varmış başına gelen var mı ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
4.894
6.577
Doğum sonrası ilişkide perine yirtigi oldu bir sure onunla uğraştık tam düzeldi derken her iliski sonrası aşırı kaşıntı idrar yaparken yanma vajinada şisme sorunu yasadim enfeksiyon kaynakli sandik ilaclar kullandim geçmedi smear temiz gelince doktorum enfeksiyon ya da mantar değil demek ki hormonal sorun var östrojen eksikligi var dedi öyle bir sorunum yok bence çünkü ıslaklık konusunda bir sorunum yok dün gece de deli gibi kasınınca bugün solugu başka bir doktorda aldim latex alerjisi bu dedi kullandigimiz prezervatiften olmuş latexsiz prezervatif kullan dedi aldım ama çok iğrenç bir kokusu var ve bana hiç güvenli gelmiyor yırtılacakmış gibi herhangi bir sorun olmaz değil mi kullanan var mi ?

Bilgim yok ama vence benimde alerjik var yeni evliyken birkaç kez prezervatifle korunduk ama her ilişkiden sonra aşırı derecede yanma kaşıntı ağrılı idrar oluyordu mantar diye düşündüm hep sonra korunmadik zaten geçti.. benimde aklımda vardoğumdan sonra mecbur koruncaz ama prezervatif beni aşırı geriyor şimdiden

Maalesef aynı sorunu yaşıyorum. Cinsel hayatım başladığı günden beri idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum. Defalarca kültür testi yaptırdım bir şey çıkmıyor. Evlendikten sonra cinsel yaşamın artması ile benim sorunum da büyüdü. Nerdeyse her ay idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Tahlil vs antibiyotik ilaç gönderiyorlar. Hem üroloji hem kadın doğuma gittim defalarca ama çözüm yok.
En son iki ay kadar önce yine yoğun bir enfeksiyon sonucu hem üroloji hem kadın doğuma gittim. İdrar kültüründen bir şey çıkmayınca vajinal kültür alındı ondan da bir şey çıkmadı. Kadın doğumcu büyük ihtimalle prezervatif alerjin var, yakın zamanda covid geçirdiğin için hap vs de öneremiyorum, başka marka ya da daha ince versiyonlarını kullan dedi. Daha ince versiyonlara geçtik, takviye edici ürünler, flora düzenleyici falan da kullandım gayet iyiydim. Geçen gece tırtıklı olanlardan kullanalım dedik, kullanmaz olaydık. İki gündür yine idrar yaparken ağrı ve yanma yaşıyorum. Dün tahlil yaptırdım yoğun olmasa da yine enfeksiyon çıktı. Bu sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Çözümünü bulan varsa ben de öğrenmek isterim.

Ben de.doğumdan.sonra farkettim ondan once.1 2 kez kullanmıştık normaldir diyip aldırış etmemiştim doğumdan sonra kabus oldu resnen benim icin

Ben de.doğumdan.sonra farkettim ondan once.1 2 kez kullanmıştık normaldir diyip aldırış etmen
Evet o tırtıkli olan mahvetti beni de tam tersi zevk almayı beklerken bunu yaşamam çok can sıkıcı evlendik vajinismus oldum o geçti hamile kalmaya çalış doğur perine yırtığı olsun prezervatif alerjisi olsun ne bahtsız bedeviyim ya

Ben de.doğumdan.sonra farkettim ondan once.1 2 kez kullanmıştık normaldir diyip aldırış etmemiştim doğumdan sonra kabus oldu resnen benim icin
Geçmiş olsun denk geldiğim iyi oldu doğumdan sonra en iyisini alalım diyordum eşime demek o bile yapacak bende belli. Şimdi çözümü neyle buldunuz

Bu durumun çözümi spiral taktırmak, latekssiz prezervatif var diye biliyorum ama fiyat kalite konusunda bir fikrim yok.

Merhaba perine yırtığınız tam vajen girişi tarafında mı kıpkırmızı değil mi benim büyük abdest yapınca kanıyor sizin de kanama oluyor muydu ve nasıl geçirdiniz Allah rizası için psikolojim bozuldu yardım edin

Yok benimki makat tarafina yakindi cok sukur su an bir sorun yok ama cok zor oluyor lateks alerjiniz var mi o da yipratiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…