3 ay oldu kullanalı çok şükür bir zararını görmedim canım.3 ay ilaçsız adet olmak kadar güzel bir şey olamaz.tek ben değil tüm kullananlar çok memnun.hiç kimseden bir şikayet gelmedi dozunda ve zamanında kullanırsan bir sorun çıkmaz allahın izniyle!
ayrıca kullandıktan sonra tahliller de sonucu gösteriyo zaten.benim iki yumurtalığımda pko olduğum için kistlerle kaplıydı.2 gün önce sol yumurtalığımdaki kistlerin büyük ölçüde azaldığını söyledi dr um.
ben memnunum paylaşmak istedim sadece kullanıp kullanmamak sizin kararınız.
ben de de pkos var ve doğum kontrol hapı ile adet görebiliyorum malesef ..
hem ilaç kullanıp hemde kürü yapan biri nasıl uyguladığını anlatabilir mi? yoksa bu kürü yapmak için ilacı bırakmalımıyım ?
kızlar bu kür illa adet gününe yakınmı içilmeye başlanacak yoksa herhangi bi gün başlanabilir mi?
birde adet olunca içmeyi bırakıyormuyuz adet bitimin den sonra tekrar mı başlanıyor bana cevap yazarsanız sevinirim .ilaç kullandığım halde olamıyorum tek umudum soğan kürü olacak(
Kızlar,ben soğan kürü yapıyorum bugün 7.günüm ama adetime daha 17-18 gün olmasına rağmen bugün kanama geldi ve çok korktum,bu normal midir acaba?
Böyle bir şey yaşayan var mı?[/QU
hiç duymadım böyle bişey ya
tam olarak adet tarihini biliyomuydun
her ay düzenli ise adetin içmene gerek yok zaten
tam olarak önceki adet tarihini yazarsan hesapta yanlışlık yapmış olabilirsin
genellikle geç adet görenlerde yada ilaçla adet olanlarda soğandan sonra adet biraz geç gelir.geldiği zamand açok koyu renkli oluyor yani bende öyle oldu.
canım adete 15 gün kala başlıyosun.15 gün bitince adetin gelmesini bekliyosun.adet olduktan sonra bir sonraki adet tarihini hesaplayıp bu dafa 10 gün kala başlıyosun içmeye.umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?