• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lastikli halı örtüsü kullananlar bakar mısınız

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Hanımlar çocuklarım küçük bu yüzden halı örtüsü almaya karar verdim fakat welt soft kumaş mı ipek kadife mi karar veremedim sanırım ben soft kumaş polar cinsinden oluyor siz kullandıysanız eğer fikir verebilir misiniz ve aldığınız adresi özelden yazar mısınz

İnternetten kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. :)

Kullanıcı yorumlarını okuyorum ama memnun olanlar da var olmayanlarda var kararsız kaldım kumaşı görmediğim için polar istemiyorum o yüzden tereddüte kalıyorum ☺️

Kullanıcı yorumlarını okuyorum ama memnun olanlar da var olmayanlarda var kararsız kaldım kumaşı görmediğim için polar istemiyorum o yüzden tereddüte kalıyorum ☺️
Yetkili şubeler var mı etrafınızda acaba?

Ben malum marketten öylesine polar örtü almıştım. Lastikli falan da değil idare ediyor ama. Misafir gelince örtüyü kaldiriyorum. Ya da yedek halımı seriyorum.

Hanımlar çocuklarım küçük bu yüzden halı örtüsü almaya karar verdim fakat welt soft kumaş mı ipek kadife mi karar veremedim sanırım ben soft kumaş polar cinsinden oluyor siz kullandıysanız eğer fikir verebilir misiniz ve aldığınız adresi özelden yazar mısınz
Ben well soft olandan aldim ama bana kalirsa ipek kadife daha kullanisli olur. Ben internetten siparis verdim ve aldium yerden diger alan kisiler memnundu benimkinin lastikleri cabuk esnedi bi sure sonra koselerinden toparlayip diktim biraz idare etti. Ipek kadife yi kullanmadim kullananlarda gordum bizimki gibi esnek gorunmuyordu. Daha duz hali gibi duruyordu ben daha cok sevdim

Ben welsoft almıştım diğerini bilmiyorum. Hiç tavsiye etmiyorum halının üzerinde hiç sabit kalmıyor sürekli toplanıyor ve toplandığı tarafta halının da yarısını kaldırıyor bahsettiğim halı öyle hafif bi halı değil ağır halılardan. Tanıtımını yapanların fazlasıyla şişirdiklerini düşünüyorum ben çöpe attım param da boşa gitti.

Halıya zarar gelmesin, günlük kullanımda kirlenmesin diye aynı yatağımıza serdigimiz lastikli çarşaf gibi bir örtü.
Misafir gelince örtü kaldırılıyor misler gibi temiz temiz kullanılıyor :dondurma:
Öyle seyler yapacagımıza yardımcımıza sildirsek en kötü kuru temizlemeye versek daha uygun ve daha kullanıslı olmaz mı

Öyle seyler yapacagımıza yardımcımıza sildirsek en kötü kuru temizlemeye versek daha uygun ve daha kullanıslı olmaz mı
Özellikle küçük çocuğu olanlar tercih ediyor, malum sürekli birseyler döküyorlar.
Her seferinde kuru temizleme ya da yıkamaya verme halıyı da yıpratıyor ve maliyetli oluyor.

Amaaaann en güzeli koyvermek :-) baktım baş edemiyorum örtüyü falan kaldırdım ben.

Özellikle küçük çocuğu olanlar tercih ediyor, malum sürekli birseyler döküyorlar.
Her seferinde kuru temizleme ya da yıkamaya verme halıyı da yıpratıyor ve maliyetli oluyor.
Fiyatlarını bilmiyorum halı benzeri halı fiyatı kadarsa diye fikir yürütmüştüm :)

Ben aldim hali ortusu ama bir ay serdim kaldirdim cocuklar mahvediyorlar. Zaten kayiyor surekli . Buruşup duruyor hep duzeltmek zorunda kaliyorum. En son kaldirdim attim dolaba. Kullanisli degil bence hali ortusu olayi.

Aldınız mı halı örtüsü memnun musunuz?Bende welsoft almıştım hiç memnun kalmadım ama 3 küçük çocukla da halı dayanmıyor acaba ipek örtü nasıl ki?

Back
X