Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetkili şubeler var mı etrafınızda acaba?Kullanıcı yorumlarını okuyorum ama memnun olanlar da var olmayanlarda var kararsız kaldım kumaşı görmediğim için polar istemiyorum o yüzden tereddüte kalıyorum![]()
Ben well soft olandan aldim ama bana kalirsa ipek kadife daha kullanisli olur. Ben internetten siparis verdim ve aldium yerden diger alan kisiler memnundu benimkinin lastikleri cabuk esnedi bi sure sonra koselerinden toparlayip diktim biraz idare etti. Ipek kadife yi kullanmadim kullananlarda gordum bizimki gibi esnek gorunmuyordu. Daha duz hali gibi duruyordu ben daha cok sevdimHanımlar çocuklarım küçük bu yüzden halı örtüsü almaya karar verdim fakat welt soft kumaş mı ipek kadife mi karar veremedim sanırım ben soft kumaş polar cinsinden oluyor siz kullandıysanız eğer fikir verebilir misiniz ve aldığınız adresi özelden yazar mısınz
Halıya zarar gelmesin, günlük kullanımda kirlenmesin diye aynı yatağımıza serdigimiz lastikli çarşaf gibi bir örtü.Halı örtüsü ne yahu
Öyle seyler yapacagımıza yardımcımıza sildirsek en kötü kuru temizlemeye versek daha uygun ve daha kullanıslı olmaz mıHalıya zarar gelmesin, günlük kullanımda kirlenmesin diye aynı yatağımıza serdigimiz lastikli çarşaf gibi bir örtü.
Misafir gelince örtü kaldırılıyor misler gibi temiz temiz kullanılıyor![]()
Özellikle küçük çocuğu olanlar tercih ediyor, malum sürekli birseyler döküyorlar.Öyle seyler yapacagımıza yardımcımıza sildirsek en kötü kuru temizlemeye versek daha uygun ve daha kullanıslı olmaz mı
Halı örtüsü sevmem kullanmam da amaÖyle seyler yapacagımıza yardımcımıza sildirsek en kötü kuru temizlemeye versek daha uygun ve daha kullanıslı olmaz mı
Olmaz.Öyle seyler yapacagımıza yardımcımıza sildirsek en kötü kuru temizlemeye versek daha uygun ve daha kullanıslı olmaz mı
Fiyatlarını bilmiyorum halı benzeri halı fiyatı kadarsa diye fikir yürütmüştüm :)Özellikle küçük çocuğu olanlar tercih ediyor, malum sürekli birseyler döküyorlar.
Her seferinde kuru temizleme ya da yıkamaya verme halıyı da yıpratıyor ve maliyetli oluyor.
Doğru lakin halı örtüsü de belki uygun bişey değildir diye düşündümHalı örtüsü sevmem kullanmam da ama
Herkes yardımcı alabiliyor mu Kİ ?
Aldınız mı halı örtüsü memnun musunuz?Bende welsoft almıştım hiç memnun kalmadım ama 3 küçük çocukla da halı dayanmıyor acaba ipek örtü nasıl ki?Hanımlar çocuklarım küçük bu yüzden halı örtüsü almaya karar verdim fakat welt soft kumaş mı ipek kadife mi karar veremedim sanırım ben soft kumaş polar cinsinden oluyor siz kullandıysanız eğer fikir verebilir misiniz ve aldığınız adresi özelden yazar mısınz