- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 41
- Konu Sahibi papatyam_83
Lastikli hali örtüsü kullanan var mi memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende salonun halisina kullanıyorum ve memnunum açıkçası benim örtünün altında sünger var kaynaması için hali gibi duruyor ama bazıları da var bez onlar sürekli toparlaniyor alacaksan eğer kesinlikle sungerlilerden almalisin hem süngeri örtüye düşen atiklarin halıya gitmesini onluyorLastikli hali örtüsü kullanan var mi memnun musunuz
Belirli bir marka mı aldınızBende salonun halisina kullanıyorum ve memnunum açıkçası benim örtünün altında sünger var kaynaması için hali gibi duruyor ama bazıları da var bez onlar sürekli toparlaniyor alacaksan eğer kesinlikle sungerlilerden almalisin hem süngeri örtüye düşen atiklarin halıya gitmesini onluyor
Yok normal halici da aldım canimBelirli bir marka mı aldınız
Ben salon için 2 tane almıştım, çocuklu evde şart diye düşünenlerdenim. Halılarımda hep kaydı ama temizlik açısından gerçekten memnundum. Geçenlerde halımı değiştirdim, örtü bu halımda kalıp gibi oldu. KAymıyor, üzerine cuk diye yapışıyor.Lastikli hali örtüsü kullanan var mi memnun musunuz
Canım yünlü halılarda kayıyor ama naylon halılarda hali gibi duruyor beninde hali naylon ondan olabilirBen salon için 2 tane almıştım, çocuklu evde şart diye düşünenlerdenim. Halılarımda hep kaydı ama temizlik açısından gerçekten memnundum. Geçenlerde halımı değiştirdim, örtü bu halımda kalıp gibi oldu. KAymıyor, üzerine cuk diye yapışıyor.
Birde son zamanlardaaltı süngerliler çıkmış onlarda kaymaz diye düşünüyorum ama denemeden bilinmez elbet.
Benim iki halımda yünlü. Alerjiden dolayı naylon halı kullanamıyoruz.Canım yünlü halılarda kayıyor ama naylon halılarda hali gibi duruyor beninde hali naylon ondan olabilir
Anladım canimBenim iki halımda yünlü. Alerjiden dolayı naylon halı kullanamıyoruz.