Lastikli halı örtüsü kullanan var mi

Ben mutfakta kullanıyodum artık kullanmıyorum. Çok buruşuyodu ustünde gezindikce. Belki benimki iyi değildi bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Bende iki tane aldım salona ve mutfağa fakat her ikisinden de memnun kalmadım çok toplanıyor artık kullanmıyorum.Ama bir yakınım da kullanıyor onunki çok güzel duruyor aynen hali gibi duruyor.yapışıyor halıya ben int ten almıştım.O da int ten almış hep....da dan onunki çok güzeldi.

Lastikli hali örtüsü kullanan var mi memnun musunuz
Bende salonun halisina kullanıyorum ve memnunum açıkçası benim örtünün altında sünger var kaynaması için hali gibi duruyor ama bazıları da var bez onlar sürekli toparlaniyor alacaksan eğer kesinlikle sungerlilerden almalisin hem süngeri örtüye düşen atiklarin halıya gitmesini onluyor

Bende salonun halisina kullanıyorum ve memnunum açıkçası benim örtünün altında sünger var kaynaması için hali gibi duruyor ama bazıları da var bez onlar sürekli toparlaniyor alacaksan eğer kesinlikle sungerlilerden almalisin hem süngeri örtüye düşen atiklarin halıya gitmesini onluyor
Belirli bir marka mı aldınız

Lastikli hali örtüsü kullanan var mi memnun musunuz
Ben salon için 2 tane almıştım, çocuklu evde şart diye düşünenlerdenim. Halılarımda hep kaydı ama temizlik açısından gerçekten memnundum. Geçenlerde halımı değiştirdim, örtü bu halımda kalıp gibi oldu. KAymıyor, üzerine cuk diye yapışıyor.
Birde son zamanlardaaltı süngerliler çıkmış onlarda kaymaz diye düşünüyorum ama denemeden bilinmez elbet.

Ben salon için 2 tane almıştım, çocuklu evde şart diye düşünenlerdenim. Halılarımda hep kaydı ama temizlik açısından gerçekten memnundum. Geçenlerde halımı değiştirdim, örtü bu halımda kalıp gibi oldu. KAymıyor, üzerine cuk diye yapışıyor.
Birde son zamanlardaaltı süngerliler çıkmış onlarda kaymaz diye düşünüyorum ama denemeden bilinmez elbet.
Canım yünlü halılarda kayıyor ama naylon halılarda hali gibi duruyor beninde hali naylon ondan olabilir

Kimisinin altında sünger oluyor halı ebatinda ondan kalıp gibi duruyor biraz daha kimisi de direk örtü gibi oluyor onlar daha ucuz ama çok berbat yani buruş kırıs kendin örtü sermissin gibi oluyor.ha ben ikisini de kullanisli bulmadım çok tavsiye etmem ama illa alinacaksa altı sünger olandan almanızı tavsiye ederim

X