• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lastikli Çarşaf Nasıl Katlanır? Videolu

canım inşallah 2012 sonu en geç :16:
kesin tarihimiz yok ama 5 yıldır birlikteyiz ve aileler biliyo.okuldu işti derken bu zamanı yaptık :31:
2012 sonbahar gelini olabilirim yani :1: beklemeden 6-7 ay içinde halledicez herşeyi hayırlısıyla.senin ne zman canım :34:

Hadi hayirlisi canim insaAllah en gec bu sene sonunda kavusursunuz :nazar:
Bizim dügün tarihimiz Temmuz 2012 canim yarim senemiz kaldiii :)

oy kıyamam adına sewndım yurt dısında yasanmaz... hayrlı olsun canm

Tesekkür ederim canim. Evet yurt disinda yasanmiyor gercekten. Ama aileden bu kadar uzaga gitmekte kolay olmayacak. :S
Amin canim hayirlisi olsun insaAllah :)

Hadi hayirlisi canim insaAllah en gec bu sene sonunda kavusursunuz :nazar:
Bizim dügün tarihimiz Temmuz 2012 canim yarim senemiz kaldiii :)

Tesekkür ederim canim. Evet yurt disinda yasanmiyor gercekten. Ama aileden bu kadar uzaga gitmekte kolay olmayacak. :S
Amin canim hayirlisi olsun insaAllah :)

6 ay kalmış şurda aralık bitti :16::16:
bende saymaya başlasam o günleri keşke :31:

Evet canim zaman gittikce azaliyor hem sevinc hem hüzün iki duyguyu ayni anda yasiyorum :)
InsaAllah canim insaAllah sende benim gibi 'safak' sayarsin :nazar:

Ne zaman belli olacak peki sizin dügün tarihi?

inşallah canım :16:
bize kalsa yarın nikah kıyalım düğün falan olmasın :9:
istemeye geldiklerinde sözde yapıcaz o zman konuşulur zaten şubat gibi söz olur herlade mayısta nişan ramazan sonrası düğün :16:

çok kullanışlı ama ne ütülemeyi ne katlamayı hiç sevmem lastikli çarşafı. hatta şuan üşenmeyip kalkıp denemek istiyorum bu yöntemi.

Ben görebildim videoyu.
Beğenip takdir etmekle beraber,uygulayacağımı sanmıyorum.
Alışkanlık işte,olduğu gibi katlıyorum.
Bir de ben lastikli çarşafları ütülemiyorum.Gerilince ütülü duruyorlar zaten.

süper :46::46::46: ben de saçmasapan katlıyordum, birkaç kez ileyince kapabilirim sanırım ve daha düzgün durabilir dolapta :16: çok teşekkürler :17:

Back