Lastikli Çarşaf Nasıl Katlanır? Videolu

teşekkür ederim paylaşım için.

ne kadar kolaymış yaa inanmıyorum

kadının düzgünce katladığının yanındaki saçmasapan katlanmış olan çarşaf benimki işte

Son düzenleme:
Inanmiyorum ya bu kadar basitmiymis :) Bende valizlime yerlestirirken nasil yapsamda azicik düzgün dursa diye ugrasip durmustum. Suan kendime gülüyorum

bende lastikli çarşafı çok seviyorum.biraz deli yatarım iyi oluyo.beğendiğim takımlardada lastikli olmuyo üzülüyorum
bi dene canım memnun kalırsın
ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...

ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...

bende evlencem hayırlısayla nevresim takımı aldım bol bol
görevli saten nevresimler için altına alez yada havlu lastikli çarşaf koyarsanız sabit kalır dedi

Evet biz de öyle yapiyoruz strech carsaf üzerine normal carsaf...

Ablama ziyarete gitmistik TRde cekyata da böyle strech carsaf gecirmsiti.. Tek kisilik almakta da yarar var sanirim.. :44:

quietnrkn senin dügünün ne zaman kismetse? Bende evlenicem yakinda :)

ben yatıya mısafır almıyorm ohhh...zaten bı anem babam kardesım gelıo bız onlarda donuyo ewlerıne.. daha kaynanam bıle gelmedı gelsede gtsın evıne ugrasamam

ben yatıya mısafır almıyorm ohhh...zaten bı anem babam kardesım gelıo bız onlarda donuyo ewlerıne.. daha kaynanam bıle gelmedı gelsede gtsın evıne ugrasamam

Ama ben yurt disindan TRye gelicem annem babam ablamlar yegenlerim hepsi gelsinler hepside kalsinlar hasret cekicem ben

canım inşallah 2012 sonu en geç
kesin tarihimiz yok ama 5 yıldır birlikteyiz ve aileler biliyo.okuldu işti derken bu zamanı yaptık
2012 sonbahar gelini olabilirim yani beklemeden 6-7 ay içinde halledicez herşeyi hayırlısıyla.senin ne zman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…