• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lastikli Çarşaf Nasıl Katlanır? Videolu

teşekkür ederim paylaşım için.

ne kadar kolaymış yaa inanmıyorum :37:

kadının düzgünce katladığının yanındaki saçmasapan katlanmış olan çarşaf benimki işte :51:

Son düzenleme:
Inanmiyorum ya bu kadar basitmiymis :) Bende valizlime yerlestirirken nasil yapsamda azicik düzgün dursa diye ugrasip durmustum. Suan kendime gülüyorum:37:

bende lastikli çarşafı çok seviyorum.biraz deli yatarım iyi oluyo.beğendiğim takımlardada lastikli olmuyo üzülüyorum :31:
bi dene canım memnun kalırsın :34:
ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...:38:

ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...:38:

bende evlencem hayırlısayla nevresim takımı aldım bol bol :9:
görevli saten nevresimler için altına alez yada havlu lastikli çarşaf koyarsanız sabit kalır dedi :31:

Evet biz de öyle yapiyoruz strech carsaf üzerine normal carsaf...

Ablama ziyarete gitmistik TRde cekyata da böyle strech carsaf gecirmsiti.. Tek kisilik almakta da yarar var sanirim.. :44:

quietnrkn senin dügünün ne zaman kismetse? Bende evlenicem yakinda :)

Ablama ziyarete gitmistik TRde cekyata da böyle strech carsaf gecirmsiti.. Tek kisilik almakta da yarar var sanirim.. :44:

ben yatıya mısafır almıyorm ohhh...zaten bı anem babam kardesım gelıo bız onlarda donuyo ewlerıne.. daha kaynanam bıle gelmedı gelsede gtsın evıne ugrasamam:D

ben yatıya mısafır almıyorm ohhh...zaten bı anem babam kardesım gelıo bız onlarda donuyo ewlerıne.. daha kaynanam bıle gelmedı gelsede gtsın evıne ugrasamam:D

Ama ben yurt disindan TRye gelicem annem babam ablamlar yegenlerim hepsi gelsinler hepside kalsinlar hasret cekicem ben :17:

canım inşallah 2012 sonu en geç :16:
kesin tarihimiz yok ama 5 yıldır birlikteyiz ve aileler biliyo.okuldu işti derken bu zamanı yaptık :31:
2012 sonbahar gelini olabilirim yani :1: beklemeden 6-7 ay içinde halledicez herşeyi hayırlısıyla.senin ne zman canım :34:

Back