- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
[video=youtube;BUSfXoe8zVo]http://www.youtube.com/watch?v=BUSfXoe8zVo[/video]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkaten okadar kolaymı yakendimle gurur duyuyorum doğru yapıyomuşum aferin bana
teşekkür ederim paylaşım için.
ne kadar kolaymış yaa inanmıyorum
kadının düzgünce katladığının yanındaki saçmasapan katlanmış olan çarşaf benimki işte
hakkaten okadar kolaymı ya
bnde ewıme almıodm sırf bu yuzden alım bkım saol canmben tek başıma çift kişilik olanı katlıyorum öle çabucak oluyo valla
bnde ewıme almıodm sırf bu yuzden alım bkım saol canm
ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...bende lastikli çarşafı çok seviyorum.biraz deli yatarım iyi oluyo.beğendiğim takımlardada lastikli olmuyo üzülüyorum
bi dene canım memnun kalırsın
ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...
ben yenı ewlıyım dırek ona yatmam ama onu baz olarak kullanıcam ben yanı yatagı kaplamak ıcın ustunede cıcı saten carsaflar...
ben yatıya mısafır almıyorm ohhh...zaten bı anem babam kardesım gelıo bız onlarda donuyo ewlerıne.. daha kaynanam bıle gelmedı gelsede gtsın evıne ugrasamamEvet biz de öyle yapiyoruz strech carsaf üzerine normal carsaf...
Ablama ziyarete gitmistik TRde cekyata da böyle strech carsaf gecirmsiti.. Tek kisilik almakta da yarar var sanirim.. :44:
quietnrkn senin dügünün ne zaman kismetse? Bende evlenicem yakinda :)
ben yatıya mısafır almıyorm ohhh...zaten bı anem babam kardesım gelıo bız onlarda donuyo ewlerıne.. daha kaynanam bıle gelmedı gelsede gtsın evıne ugrasamam
Evet biz de öyle yapiyoruz strech carsaf üzerine normal carsaf...
Ablama ziyarete gitmistik TRde cekyata da böyle strech carsaf gecirmsiti.. Tek kisilik almakta da yarar var sanirim.. :44:
quietnrkn senin dügünün ne zaman kismetse? Bende evlenicem yakinda :)
oy kıyamam adına sewndım yurt dısında yasanmaz... hayrlı olsun canmAma ben yurt disindan TRye gelicem annem babam ablamlar yegenlerim hepsi gelsinler hepside kalsinlar hasret cekicem ben
aynen benimki de ondan eh bundan sonra düzgün katlarız artık