Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar lastik pismaniye gibi olan sacli arkadaslarim...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kkck

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
54
1
16
Almanya
yaklasik 3-4 aydan beri siyah olab saclarimi actirdim... patlican moru onun üzerine kendim ayni numaralari aldim evde uyguladim... 3 boyamadan sonra sonuc hüsran.... suan saclarim lastik gibi islakken.... daha taramadan elimde kaliyor... uclari kestir kestir belde olan saclar simdi omuzlarda.... bitkisel ve profesyonel ürün kullandim.. avokado yumurta akla gelen evde yagli bakimlar yaptim.... hafif fark etti fakat yine lastik gibi kuruyunca kece gibi resmen.... keratin Maske var bende ama sac kremi gibi... 10 dk sonra yikayiniz deniliyor.,. bunuda uyguladim sonuc yok.. varmi bu dönemlerde basina gelipte farkli birsey yapip sonuc Alan arkadaslar ?????

Slmlar ben 18 yasından beri sarısınım ve oldukca yaşlıyım :) bu zaman içerisinde cok ama cok yandı saclarım şimdi sırasıyla lutfen dediklerimi uygula ben de çok işe yaradı umarım sende de işe yarar. Asla ve asla ıslakken saclarını tarama. Saclarına fön maşa vs şeyleri uygulama uygulatma. 1. adım sertleştirici maske :) hayatım kalitesiz normal bir saç kremi, herhangi marka bir saç bakım yagı ve limon tuzu. limon tuzunu dövüyorsun 7-8 tane minik taneler var ya hah un haline getirip bir kaba koyuyorsun. üzerine bayagı bir saç kremi boca et lakin kaliteli bakım kremlerinden olmayacak sonrasında 3-4 damla da sac yagını koyup bunları karıstırıosun. olusan karısımı diplerden 4 parmak ayırıp uclara suruosun. sakkın diplere degirme sakın ıslak saca uygulama. Limon tuzu tane tane eline gelecektir kremin içinde erimesini beklemeden sür lütfen. 20 dk beklet bak 21 dk diil o kadar titizlenmeni istiorum. sonra dusa gec suyu ac saclarını yıkadıgın su muhakkak ılık olmalı sıcak su o sacı mahveder hayatım. iyice saclarını ovalamadan durula. sonrasında Saclarını muhakkak Kerastase Resistance Bain De Force-Yıpranmış Saçlar İçin Kuvvet Banyosu [3-4 sampuanla yıka. Biraz pahalı bir şampuan 50-60 tl arasında ama etkili oluyor. Sacını köpükleyip durulamadan sampuanla bir kac dakıka beklet. Sonrasında durula. Sac kremi vs sürme. Saclarını havluya sar tarama kuaforlerde mavi bir su satılıyor hanı sacları acmak için kullanırlar o çok sacma gelir ama cok etkılıdır cok dolasıyorsa onu sıkabılırsın. Sonrasında kerastase ın elixir serisinden Kerastase Elixir Ultime Moringa Immortal 125 ml (Yıpranmış Saçlar için) diye bir serum var ki 100 tl nin ızerınde sanıyorum onu bolca saçlarına sıkıp sür. Saclarını kurularken saclarındakı yıpranmayı gozden gecır ona gore söyledıgım maskeyi 2-3 gunde bir uygula. Sacların sertleşince hemen bırakıyorsun cunku kaskatı saclar istemeyiz. Sacların duzelmeye baslayınca yaglanma oldugunu fark edeceksın. Sampuanın 3-4 hasar dereceli ve yapılandırıcı oldugu için agırlaştırır. Onun hasar derecesını 1-2 yapıp tekrar kullanmaya başla sac yuzeyını puruzsuzleştiren ve saglıklı gorunmesını saglayan bir şampuan. Sonrasında bir hafta içinde sacını kac kez yıkıyorsan 1 kez kerastase sampuanla yıka dıger gunler arındırıcı bır şampuanla yıka bol bol uclarını nemlendır çünkü sacların sertleşecek. Bunların dısında cabucak iyi olsun diye ekstra bakım sürme. Cok fazla bakım zaten savunmasız olan saçı ezer. Düzelme yerine saclarının yerınde saydıgını gorursun hem onca guzelim bakım malzemesi boşa gider. Arındırıcı sampuanda her urunu denedım en kalıtelısınden en ucuzuna Loreal Paris Elseve Saç Yağlanma Karşıtı Şampuan ı öneriyorum. Sanıyorum 8-10 tl arası bir fiyatı var. Sacların bu uygulama ile 1 ayda toparlananilir. Bol su içerek ona yardım etmelisin. Dedıgım gıbı umarım sen de işe yarar. Benim saclarım kalın telli bu arada belirtmek istedim. En kısa zamanda yine saglıklı saclara kavusman dileğyle tatlım.

ne Kadar güzel anlatmissiniz tsk ederim gercekten.. bende bugün yeni bir ürün aldim.. mosfore den keratin Serum dus sonrasi nemli saca uygulaniyor vede ayni markadan argan yagi aldim... loreal apsolut sampuanim var icine sarimsak yagi karistirdim.. bakalim dediginiz limon tuzu olayini uygulayacagim... insallah eskisi gibii.. cok tsk ederim sagolun gercekten... düsünüp yazdiginiz icin...

bende arkadasımdan yılan yagını duydum henüz denemedim yarın almayı düşünüyorum ınsallah fayda eder.

hamur gibi olmuş saçları düzeltiyormu gerçekten? Bir de nasıl kullanacaksın paylaşırsan sevinirim

sac cıkartıyormus ve sacı beslıyormus o yanan saclarında kullanmıs ıse yaramıs.dıplere suruyosun sadece ve 2 saat bekletıyosun bıgun yapıyosun bıgun yapmıyosun dedı arkadasım bana.alamadım bugun alıcam en kısa zamanda.

arkadaslar bugün uygulayip gercekten memnun oldugumu söylemek istiyorum... bugün limon tuzlu kürü yaptim.... saclarim kuru iken bir avuc sac kremi icine toz limon suyu 2 Tatli kasigi ve göz karari zeytin yagi karistirdim saclarimin uclarina Dogru kabaca sürdüm.. poset bone gecirdim yaklasik asagi yukari 20 -25 dk Kadar oldu yikadim.. loreal apsolut sampuanim vardi icene sarimsak yagi karistirmistim.. onunla iki kez yikadim... sonra havluya sardim oturdum islaklik gitti nem kaldi... veeeee mosfore keratin Serum almistim ilk kez denedim.... ve süperrr tek kelime ile.... onu sürdüm siyah cam sise.... aradan 10 -15 dk gecti üstüne mosforeden aldigim argan yagini belkide bir Tatli kasigindan fazla komple saclarima sürdüm.. cok aman aman yagli durmadi cekti saclarim tabiki... ve aksam oldu .. kuruyan tiftik tiftik misir püskulü olan sacim yok... yagli durmuyor.... sertlik gittii diyebilirim ... yumasak tabikii.... böylede devam edecegim.... haftada birde Maske olaran bugün hazirladim... minik bir siseye zeytin yaginin icine 5-6 tane sarimsak rendeledim sonra icine kuru biberiye döktüm agzini kapatim... haftada bir sürer bone takar 2 Saat sonra yikarim... sarimsak kokusu kuruyunca sac ucuyor kalmiyor cok denedim zamaninda.... dökülmeleride durduruyor bir süre sonra sac cikiyor... kesinlikleee limon tuzuu kürü veren ablacigim diyorum yasim var yazmissiniz tsk ederim... vede keratin Serum sahane :) yikayinca eski lastiklik yer yer var artik.... tutunca kopmuyor en azindan gececek umudum var... önümüz kis yagli dursin tepeden doplariz yaz degilkii günes altinda vicik vicik Dursun.. deneyin pisman olmayacaksiniz..

Paylasim icin tesekkurler hemen yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…