- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Tatlım sen dax filan başlıyacaktın ne olduvenussel canım butunherseyi okuyamaz im ne yaptığını anlatirmisin saçlarımı okullar açılan kadar uzatma lazım omuzumun biraz altindalar 4 parmak uzama yeterli llur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım sen dax filan başlıyacaktın ne olduvenussel canım butunherseyi okuyamaz im ne yaptığını anlatirmisin saçlarımı okullar açılan kadar uzatma lazım omuzumun biraz altindalar 4 parmak uzama yeterli llur
Canim zaten sırf onu yapıyorum da bilgi almak amaçlı benimkiTatlım sen dax filan başlıyacaktın ne oldu
ay masallah ne guzel uzamısEylüle kesimle basladim yerimde sayıyorum hatta geriliyrum biraz dinlendirme arası verdim kurlere ama kesim sonrası yaglara donus yapma vakti geldiiii :) restorex sampuandan hala memnunum ve hala favorim saf zeytin yagi ce hindistam cevizi yagi ve hala ampullerin benim icin asirili bi faydasi oldugunu soyleyicem. Sinamiki dokme yasattiyor sanirim ama hala umutluyum
Ben hindistan cevizi yagı ve zeytin yagı kurunden cok memnunum ampullerden sonrada minik saclarimda uzama oldu ama biraz kalin telli oldu sacim sanki biraktim bu yyzden en iyisi yag kurleri kisaca:)venussel merhaba.. tam olarak okuyamadım telefondan her sayfayı.. ilk sayfayı okudum, birde son sayfayı.. bende hem genetik hem hormonal sanırım dökülme var.. resmen açılıyor saçımın önleri.. şimdi restorex kullanmaya başladım 1 ay oldu..
bemiks, bepantol,evigen ampul yazmışsında methini çok duymuştum da saçlarında ne gibi bir etki yaptı? yanıtlarsan çok sevinirim.. ya da ne önerebilirsin mesela ?
Son olarak yagları bırakınca uzama yavaşlığını farkkettigim günlerdeyim.. Bu ay sadece yarım cm uzama oldu kurlerle birlikte iki haftada bir dip boya yapmak zorunda kaldıgımi biliyorum.
Cook tesekkur ederim katimi attirdim bi dsha makasa yakinlasmayi bilr dusunmuyorum surekli masa yapip duzlrstiriyorum ilk fotograflardaki hali yok ama yinede mutluyum kendileriyle simdi biopon saç kremini denicem bakalim:)Venessuelcim saçların tam istediğim boy darısı başımıza Boya yapmana rağmen mükemmel olmuş güle güle kullan sakın gaflete düşüp kestirme