arkadaslar bugün uygulayip gercekten memnun oldugumu söylemek istiyorum... bugün limon tuzlu kürü yaptim.... saclarim kuru iken bir avuc sac kremi icine toz limon suyu 2 Tatli kasigi ve göz karari zeytin yagi karistirdim saclarimin uclarina Dogru kabaca sürdüm.. poset bone gecirdim yaklasik asagi yukari 20 -25 dk Kadar oldu yikadim.. loreal apsolut sampuanim vardi icene sarimsak yagi karistirmistim.. onunla iki kez yikadim... sonra havluya sardim oturdum islaklik gitti nem kaldi... veeeee mosfore keratin Serum almistim ilk kez denedim.... ve süperrr tek kelime ile.... onu sürdüm siyah cam sise.... aradan 10 -15 dk gecti üstüne mosforeden aldigim argan yagini belkide bir Tatli kasigindan fazla komple saclarima sürdüm.. cok aman aman yagli durmadi cekti saclarim tabiki... ve aksam oldu .. kuruyan tiftik tiftik misir püskulü olan sacim yok... yagli durmuyor.... sertlik gittii diyebilirim ... yumasak tabikii.... böylede devam edecegim.... haftada birde Maske olaran bugün hazirladim... minik bir siseye zeytin yaginin icine 5-6 tane sarimsak rendeledim sonra icine kuru biberiye döktüm agzini kapatim... haftada bir sürer bone takar 2 Saat sonra yikarim... sarimsak kokusu kuruyunca sac ucuyor kalmiyor cok denedim zamaninda.... dökülmeleride durduruyor bir süre sonra sac cikiyor... kesinlikleee limon tuzuu kürü veren ablacigim diyorum yasim var yazmissiniz tsk ederim... vede keratin Serum sahane :) yikayinca eski lastiklik yer yer var artik.... tutunca kopmuyor en azindan gececek umudum var... önümüz kis yagli dursin tepeden doplariz yaz degilkii günes altinda vicik vicik Dursun.. deneyin pisman olmayacaksiniz..