saçlarım bir ay öncesinde yaptırmaz olaydım orielle açılığından yandı ve gür olan kalın telli upuzun saçlarımı küt kestirmek zorunda kaldım ve hala diplerde yanıklar var geçmio uçlardada yanıklar mevcut bazen acaba kazıtsam mı diye düşünüyorum ama insan içine nasııl çıkarım psikolojim çok bozuk sabah akşam napıcam diye düşünüyorum global keratin uygulama varmış brezilya fönü gibi ama bakım yapıomuş onu yatırmayı düşünüyorum ama onunda etkisi geçerse tekrar yanık haline dönerse diye korkuyorum. benim saçlarım öyle yağlarla kremlerle düzelicek gibi değil ölü saç dirilmez diriyolar lütfen bana bi çare yoksa kazıtıcam :2:
benimde saclarim 1 hafta önce yandi.tabiki röfle yüzünden.ve bunu yapan canim kuaför arkadasimdi.
peki neler yaptim.saclarim belimde.tabiki kestirmedim.aslada kestirmiycem.
diplerine cam terebenti ve tatli badem yagi uygulayip strec filmele 2 saat beklettim.sonuc yumusacik.ve sacin uzamasina kesinlikle yardimci
ve en son kesfimde keratin ampülü.diplere uyguluyorsun.sonra komple yediriyorsun.sonra kurutup fön cektim.sana yemin ederim o tik diye kopan sacim evet yine ceksem kopacak ama elime bir tel bile sac gelmedi.keratin ampülü sacin uzamasini hizlandirip saci dibe sabitliyor.kesinlikle tavsiye ederim.ve hic islem yaptirma artik.en azindan bir sene.diplerinden ne kadar uzarsa o kadar sacinin ucundan keserek olayi dengelersin arkadasim.gecmis olsun dilerim
hıc kestırmeden tabıkı uzamaz.uzasa bıle uclardan kırıldıgından aynı kalır boyu.o yuzden ayda bır 1-2 mılımde olsa kestırmelısınkızlar sızın yıne ıyı en fazla 1 senedır yanık ben 3 sene önce saclarımı oryalle actırdım ve hıc kestırmedım 3 yıl gectı hala aynı boydalar ve yanıklarım hala duruyo o kadar bakım yapmama ragmen.hıc uzamıo saclarım napıcam bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?