kızım bu şimdimi haber verilir
insan bizi de davet eder dimi
esmer cadı seni...
hep mutlu ol
allah gülen yüzünü soldurmasın canım benim..
valla harikasın canım...
kıyafétiné bayıLdmmm
çok yakışmışsınız allah nazardan saklasın maşallah..ya elbiseyi bende çok beğendim,bakırköyün neresinden aldın desem söylermisin?? yaa bende gidip alıcam :)))))))
hayırlı olsun cnmm çok sevindimm =))
maşallah çok tatlı olmuşsun kısmetse benimde mayısta düğünüm var kardeşim senin elbisenin modeli aynı sadece biraz renk olarak koyusunu aldı elbisede çok yakışmış Allah tamamını erdirsin mutluluklar
Ne kadar güzelsin, maşallah.... Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin...
bir çift bu kadarmı yakışır birbirine aman allahım vallahi hayran kaldım :) hele sen ne kadar cici ne kadar sıcak ne kadar tatlı bir bayansın öyle resminden bile bir samimiyet ve sıcaklık aldım olmaz böyle şey çok tatlısın hayatım allah mesut etsin :)
MaŞallah Çok Şekersİnİz kalbİnİn gÜzellİĞİ yÜzÜne vurmuŞ derler ya sİzİn İÇİn sÖylenmİŞ sankİ hem gÜleÇ hem gÜzel :)
allah nazardan saklasın , cok hoş hatunsun, nişanlıgını falan gectim, seni inceledim, kaş, göz, burun .. sapıkmıyım neyim tööbee töbee kaydirigubbakcemile3 hele gamzelerine bayıldım :1hug: mutluluklar canım a.s.
Ömür boyu mutluluklar.......
Çok yakışmışsınız birbirinize.Allah tamamına erdirsin.
ahhh benim güzeller güzeli canım arkadaşım bide onu yakından tanısanız o kadar güzel yüreği varki yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyor.MUTLULUKLAR HEP SENİNLE OLSUNhihoyyyt
Canım arkadaŞım.senİ Çok sevİyorum
sen beni düğününe çağırma bir bakayım
spoanın en büyüğü gelicek!
:lepi:
anarşik karı seni!
allah nazardan saklasın cok guzel olmussun.elbısende cok guzel ve sana cok yakısmıs.e artık allah tamamına erdırsın.mutluluklar
Zaten güzel kızsınn burda iyice bi güzel gördüm seni..a.s.
Maşallahh Allah nazarlardan saklasın,bir yastıkta kocayın
çok güzelsin maşallah tü tü tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?