larzunun Nian:)

Maşallah çok güzel olmuşsunuz valla bayıldım.
Allah tamamına erdirsin,bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Şeniz

çok teşekkürler balımmmm

yaaaa ciddi misin ne güzel yaaa:)))

çok teşekkür ederim bibeemm

mutluluklarr cnmm a.s.

çok teşekkür ederim tatlım

ay ben görmemişim ilarzucumuuuudelikafadulden
ömür boyu mutluluklar diliyorum yövrüüüm Şeniz
sağlıklı ve huzurlu kocaman bi ömür sizin olsun :içelim:

yaa girmezsen bööle görmezsin işteee
sağol canısı

çok beğendim hem sizi hemde elbiseyi
allah mululugunuz daim etsin

amin balımmm hepimizi canım

elbisen saçın makyajın hepsi birbirinden güzel.umarım hep gülersinde etrafındakiler bi ömür gamzeni görürler:)

canım çok güzel olmuşsun bu elbiseyi bende çok beğenmiştim kınam için kıyafet ararken sana çok yakışmış
elbisen saçın makyajın çok güzel sen çok güzelsin zaten
allah tamamına erdirsin yüzünü hep güldürsün inşallah

elbisen saçın makyajın hepsi birbirinden güzel.umarım hep gülersinde etrafındakiler bi ömür gamzeni görürler:)

yüzünüzden gülücük hic eksik olmaz insallah
allahim tamamina erdirsin mutluluklar diliyoruma.s.

çok teşekkür ederim güzeller çok incesiniz alah size daha falzasını veriri inşallah canlarıma.s.

nasıl güzelsiniz siz öyle yahu ödüm koptu bakarken nazarım değecek diye :) Allahım sizi sakınsın kötü gözlerden :) mutluluklar size, bir ömür inşallah :)

Çok gÜzelsın canım Çok yakıŞmıŞsınız bırbırınıze
allah tamamını erdırır ınŞallah.
Mutluluklar

nasıl güzelsiniz siz öyle yahu ödüm koptu bakarken nazarım değecek diye :) Allahım sizi sakınsın kötü gözlerden :) mutluluklar size, bir ömür inşallah :)

aamin balım çok teşekkür ederim seni de inşallah bebeğim en kısa zamanda sevdiğine kavuştursunnnŞeniz:Saruboceq:

Çok gÜzelsİn canım Çok yakıŞmıŞsınız bİrbİrİnİze
allah tamamını erdİrİr İnŞallah.
Mutluluklar

canım benim çok incesin çok teşekkür ederim dadlumm...

inşallah biz de sizin gibi mulu sonla noktalarız canımmm...

size de mutluluklar diliyorumm canı gönüldennn:Saruboceq:

maşallah yaa acayip çok begendim canımm çok güzel bir kızsın gamzelerin de çok hoşşş Aallah mutlulugunuzu daim etsin...

Allah tamamına erdirsin,bir yastıkta kocayın
bu arada çok güzelsiniz nazar değmesin
saçınızın rengini öğrenmem mümkün mü acaba?

Vallahi çok güzel kadınsın maşallah.Aşkınlada çok yakışmışsınız. Ay bayıldım sana ya. 41 kere maşallah.Elbisen makyajın süper.Allah mutluluğunu daim etsin.

maşallah yaa acayip çok begendim canımm çok güzel bir kızsın gamzelerin de çok hoşşş Aallah mutlulugunuzu daim etsin...

çok teşekkür ederim bbeğimm çok incesin

Allah tamamına erdirsin,bir yastıkta kocayın
bu arada çok güzelsiniz nazar değmesin
saçınızın rengini öğrenmem mümkün mü acaba?

valla sevgilim saçımın rengi kendimin boya değil çiçeğim.. koyu kumral diyor kuaförler saç rengime gülümmmkaydirigubbakcemile2

ALLAH MUTLU ETSINN COK YAKISMISSSINIZZZa.s.

çoookkkk teşekkürlerrr ttalımmmmmhihoyyyt

Vallahi çok güzel kadınsın maşallah.Aşkınlada çok yakışmışsınız. Ay bayıldım sana ya. 41 kere maşallah.Elbisen makyajın süper.Allah mutluluğunu daim etsin.

çok çok teşekkür ederim bibeemmmm ağzına sağlık canım o senin güzelliğinn

Ayyy maşallah maşallahhhh... Birbirinize acayip yakışmışsınız. Rabbim tamamına erdirir ve inşaallah utandırmaz... Resimlerinize resmen bittim, Allah nazarlardan saklasın inşaallah. Ayrıca; çok güzelsin... mirmirmirmir

kıyafetin,makyaşın çok güzel..maşallah çok da güzel bi kızsın..allah tamamına erdirsin..mutluluklar..

kıyafetin,makyaşın çok güzel..maşallah çok da güzel bi kızsın..allah tamamına erdirsin..mutluluklar..

çok teşekkürler çiçeklerimmmmm çok incesinnn

çok yakışmışsınız allah nazardan saklasın maşallah..ya elbiseyi bende çok beğendim,bakırköyün neresinden aldın desem söylermisin?? yaa bende gidip alıcam :)))))))

kızım bu şimdimi haber verilir
insan bizi de davet eder dimi
esmer cadı seni...
hep mutlu ol
allah gülen yüzünü soldurmasın canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…