Maşallah çok güzel olmuşsunuz valla bayıldım.
Allah tamamına erdirsin,bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Şeniz
amanııın sen ne guzel hatunsun boyle guzel bayan.. gercekten cok guzelsın. tebrık ederım senı ve mustakbel esını.. senı makyaj topıgınden de takıp edıyorum.. cok guzel guluyorsun herseyden once.. benım arkadasıma cok benzettım senı o yuzden de ısındım galıba..
mutluluklarr cnmm a.s.
ay ben görmemişim ilarzucumuuuudelikafadulden
ömür boyu mutluluklar diliyorum yövrüüüm Şeniz
sağlıklı ve huzurlu kocaman bi ömür sizin olsun :içelim:
çok beğendim hem sizi hemde elbiseyi
allah mululugunuz daim etsin
elbisen saçın makyajın hepsi birbirinden güzel.umarım hep gülersinde etrafındakiler bi ömür gamzeni görürler:)
canım çok güzel olmuşsun bu elbiseyi bende çok beğenmiştim kınam için kıyafet ararken sana çok yakışmış
elbisen saçın makyajın çok güzel sen çok güzelsin zaten
allah tamamına erdirsin yüzünü hep güldürsün inşallah
yüzünüzden gülücük hic eksik olmaz insallah
allahim tamamina erdirsin mutluluklar diliyoruma.s.
nasıl güzelsiniz siz öyle yahu ödüm koptu bakarken nazarım değecek diye :) Allahım sizi sakınsın kötü gözlerden :) mutluluklar size, bir ömür inşallah :)
Çok gÜzelsİn canım Çok yakıŞmıŞsınız bİrbİrİnİze
allah tamamını erdİrİr İnŞallah.
Mutluluklar
maşallah yaa acayip çok begendim canımm çok güzel bir kızsın gamzelerin de çok hoşşş Aallah mutlulugunuzu daim etsin...
Allah tamamına erdirsin,bir yastıkta kocayın
bu arada çok güzelsiniz nazar değmesin
saçınızın rengini öğrenmem mümkün mü acaba?
ALLAH MUTLU ETSINN COK YAKISMISSSINIZZZa.s.
Vallahi çok güzel kadınsın maşallah.Aşkınlada çok yakışmışsınız. Ay bayıldım sana ya. 41 kere maşallah.Elbisen makyajın süper.Allah mutluluğunu daim etsin.
Ayyy maşallah maşallahhhh... Birbirinize acayip yakışmışsınız. Rabbim tamamına erdirir ve inşaallah utandırmaz... Resimlerinize resmen bittim, Allah nazarlardan saklasın inşaallah. Ayrıca; çok güzelsin...mirmirmirmir
kıyafetin,makyaşın çok güzel..maşallah çok da güzel bi kızsın..allah tamamına erdirsin..mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?