• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laporoskopi mi direk tüp bebek mi?

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Merhaba,aneztezi ile çekilen hsg sonucunda 2 tüpümde kapalı çıktı.Doktorum laporoskopi istiyor.Laporoskopi ile tüpleri açma şansına %30 dedi.Açamaz ise tüp bebeğe yönlendirecek.Başka bir doktor ise laporoskopi yapmadan direk tüp bebek önerdi.Laporoskopi sonrasında rahimde yapışıklık olma riski olduğunu ve tüplerin açılma şansinin çok düşük olduğunu söyledi.
Laporoskopi ile her 2 tüpü birden açılan var mi? Direk tüp bebeğe mi geçmeliyiz? Laporoskopi sonrası rahimde yapışıklık vs. gibi sorunlar yaşayan oldumu?
Kızlar lütfen bir fikir verin bana..

Merhaba,aneztezi ile çekilen hsg sonucunda 2 tüpümde kapalı çıktı.Doktorum laporoskopi istiyor.Laporoskopi ile tüpleri açma şansına %30 dedi.Açamaz ise tüp bebeğe yönlendirecek.Başka bir doktor ise laporoskopi yapmadan direk tüp bebek önerdi.Laporoskopi sonrasında rahimde yapışıklık olma riski olduğunu ve tüplerin açılma şansinin çok düşük olduğunu söyledi.
Laporoskopi ile her 2 tüpü birden açılan var mi? Direk tüp bebeğe mi geçmeliyiz? Laporoskopi sonrası rahimde yapışıklık vs. gibi sorunlar yaşayan oldumu?
Her iki tüpümde sıvı birikmesi nedeniyle kapalı çıktı doktorum direk tüp bebek tedavisi dedi ne yaptınız acaba merak ettim tedavi aşamasında ameliyat oldunuzmu tüplerimin bağlantısı kesilicek korkuyorum

Benim tupler acikti fakat tup bebekle hamile kalabildim. Yerinde olsam bir iki doktordan daha gorus alirdim. Tup bebek alaninda docent veya prof bulmaya calisir onlardanda gorus alir oyle karar verirdim. Belki doktorlarin zaten hocadir ama 1e 1 bi durum olmus baska gozlerede şans vermekte fayda var bence

Back