Laporoskopi ile tek tüpüm alındı

magaposa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
12
13
38
31
Merhaba, kasım ayında gebelik testimin pozitif çıkmasıyla çok mutlu 3 gün geçirdik 3.gün kanamam başladı hemen acile gittik neden bilmiyorum aklıma dış gebelik geldi içime doğdu sanki ama doktor öyle bi durum yok dedi. Sonra ultrasona girdim kese yoktu daha erken olabilir dediler. 2 hafta sonra tekrar bakalım dediler yine yoktu bu süre boyunca da kanamam devam etti. Kan testleri, ultrasonlar derken sol tüpe yerleşmiş dış gebelik olduğunu söylediler ve tüpü almamız gerek dediler istemedim. Çünkü ilk hamileliğimdi bu diğer tüpte sağlıklı değilse hamilelik şansım çok düşük olacak diye. İlaç tedavisi istedim. Ilk dozu aldım moralimi bozmamaya çalıştım herşey iyi olacağına inandım. 4. Gün şiddetli ağrım başladı İlaç tan olabilir dedik ama eşime dedim ki bi terslik var tüp yırtıldı sanırım kanama geçiriyorum hastaneye gittik ve yine düşündüğüm başıma gelmişti. Sürekli kötüyü çağırdım sanırım ama hepsi başıma geldi.. ve laporoskopik ameliyatla sol tüpümü aldılar. Şimdi beni ne bekliyor bilmiyorum yaşayıp görücez. Hala inancım var bir gün bende anne olacağım inşallah çok zorluklar atlattım bunuda atlatabirim. Eğer benim gibi başına böyle durum gelen varsa asla umudunu kaybetmesin her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır buna inanın Allah büyüktür

Sizinde Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) gerçekten çok zor zamanlar hala o korkuyu atamadım. Ilk regle olduğumda bile aynı şey oluyor gibi hissettim korkmuştum. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…