laporoskopi ile kist aldırdım

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar sol yumurtalığımda kist vardı. kapalı ameliyat ile alındı. ameliyat sırasında kistin yumurtalıkta olmadığı anlaşıldı. kist bağırsak ile yumurtalık arasındaymış.rahat bir şekilde alınmış. 8 cm boyutundaymış. halbuki ultrasonlarda 6,5 falandı.şimdi dinlenmedeyim

öncelikle geçmiş olsun canım bende bi 7 yıl önce amaliyat olmuştum sağ yumurtalığımdan kist alınmıştı açık amaliyat yaptı dr yanlış bi oparasyon sonucu sağ yumurtam tamamen çalışmaz oldu dr hatası en kötüsü çocuğumda olmuyordu yıllarca tedavi gördüm her gittiğim dr sağ yumurtana zarar verilmiş dedi çok üzüldüm aradan zaman geçti artık dr güvenmez oldum 7 ay önce tekrar amaliyat oldum busefer kapalı ve iki ay dinlenmeden sonra tüpbebek tedavisine başladım şimdi 21 haftalık hamileyim çok şükür rabbim dileyen herkeze nasip etsin inşallah işte böyle benim hikayem bu kist illetinden çok çektim

teşekkür ederim canım. Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin. doktorun dediğine göre yumurtalığın dışındaymış onla bi alakası olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…