Laporoskopi Ameliyatı

merhaba öncelikle geçmiş olsun laparoskopiyi tüplerin kapalı olduğu içinmi oldun benim sağ tüpüm kapalı o yüzden olmak istiyorum

merhaba ben laparoskopi ameliyatı olanlardan bilgi almak istiyorum ağrılı bir işlemmi ve maliyeti ne kadar yazarsanız sevinirim

Mrb Zeynep...Ben 2011 ocak ayında laparoskopi ve histeroskopi ameliyatlarını geçirdim.Laparoskopi gerçekten çok rahat ve iyileşme süreci çok hızlı olan bir operasyon.Ben kist,polip ve rahimin şekil bozukluğundan dolayı iki operasyonu aynı anda geçirdim.Ama kendime geldiğimde hiçbirşey yapılmamış gibi rahattım.Hemen yürüdüm.Göbek deliği ve sağ ve sol kasıklarda nokta şeklinde olmak üzere delikler vardı ama onlarda çok kısa bir sürede geçti.İlk birkaç gün ağrı kesici kullandım ama doktorumun ısrarı üzerine...Maliyeti ben özel sağlıkla acıbademde oldum imzaladığım fatura 25.000 tl idi.Sanırım tek laparoskopi 13.000 tl civarı.Tabiki acıbademin ne kadar pahalı bir hastane olduğunu düşünürsek dışarıda yarısından da düşük bir fiyata yaptırabilirsin sanırm.Şimdiden geçmiş olsun...

merhaba öncelikle geçmiş olsun laparoskopiyi tüplerin kapalı olduğu içinmi oldun benim sağ tüpüm kapalı o yüzden olmak istiyorum

Sanada geçmiş olsun.
benim kistelerim vardı ona bağlı olarak sağ tüpüm tıkalıydı. hem kistlerim alındı hemde tüpüm açıldı. ameliyat sırasında tüpün içine yeşil bir ilaç koyuyorlar. eğer o ilaç aşağıdan çıkarsa açılmış demek oluyor. hatta benim ameliyat sonrasında çamasırıma siyalık gelmişti oyuzden doktora bana bu açıklamyı yapmıştı.

ben laporoskopiyi yumurtalıkta kist var diye yaptırmıştım.bir sene oldu.narkoz verdikleri için biraz uyanmam uzun sürmüştü.onun dışında korkulacak bişey değil.ben tabiyki hiç ağrın olmaz demiyorum en fazla iki gün sonra çok hızlı düzeliyorsun.sonuçda kapalı da olsa bir ameliyat .ama sakın açık ameliyat olmayın.eğer çocuk düşünüyorsanız.ve doktorunuzu iyi seçin.

merhaba çok geçmiş olsun çocuğunuz varmı laparoskopi ameliyatı olduktan sonra gebe kalınabiliniyomuş o yüzden sordum baya maliyetliymiş ameliyat ona vereceğim parayı acaba tekrar tüp bebekmi yaptırsam diye düşündüm

laporoskopi ameliyatını ben 1 milyara oldum.üniversite hastanesinde doç dr yaptı çok da memnunum..çok aşırı maliyeti yok.arkadaş özelde olduğu için öyle olmuştur mutlaka.ve bende laporoskopiden sonra hamile kaldım.şimdi ikizlerime hamileyim.

merhaba ben laparoskopi ameliyatı olanlardan bilgi almak istiyorum ağrılı bir işlemmi ve maliyeti ne kadar yazarsanız sevinirim

karın boşluğunuzu kamera ile gözlemleyecekler. göbek deliğinin hemen altından açılan bir delikten 100 mm çapında bir boruyla karın boşluğunuza girilecek.
tanısal amaçla mı, tedavi edici amaçla mı yapılacak? sadece tanısalsa hiçbir cerrahi müdahale olmayacak.

anestezi olduğundan en ufak bir acı duymayacaksınız: kesi yerine sadece küçük bir delik olacak ve sonrasında iz kalmayacak.
ileri derecede şişmanlık yoksa, kalp hastası değilseniz, gebeliğin varlığı söz konusu değilse riskiniz çok azdır.
maliyetini sormayın. yaptırdığınız kurum ve kişiye göre değişir.
1000 tl'ye yapan da, 4000 tl'ye mal eden de var...

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık üç hafta önce laporoskopi yöntemi ile çikolata kisti aldırdım ancak ağrılarım hala devam ediyor. Özellikle belimde ve kistin olduğu yerde. Sizce bu normal mi? Aynı problemi yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…