Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar.. benimde bu bilgiye ihtiyacım var.. bildiğim kadarıyla çoğunlukla infertil kadınların takip ve tedavileri sırasında gebe kalmayı engelleyecek bir problemin olup olmadığını araştırmak amacıyla yapılıyor.. rahimde, yumurtalıklarda ya da tüplerde sıkıntı var mı diye inceleniyor..
sen de mi olacaksın?? bana da doktor yapılması gerekiyor gibi konuştu. kocaelindesin sanırım.. hangi doktora gidiyorsun??
benimde sağ tüpüm tıkalı.. bir de haziran ayında polip gibi birşey gözükmüştü.. bu ay tekrar kontrol edilecek varsa o da alınacak.. bir de başka bir doktor rahmimin t şeklinde olduğunu söyledi, düzeltmek gerekiyormuş.. bu hafta gidicem doktoruma onu da sorucam..
20 aylık evliyim canım ama biz hiç korunmadık en başından beri..
konak ta funda salihoğlu sarıcalı ya gidiyordum.. çok memnundum..
ama rahim filminden sonra istanbula şifa hastanesinde engin enginsu ya gitttim görüşme yaptık bu haftada kadın doğum doktoruyla görüşücem ona göre bir yol çizicez tüp bebek mi polip var mı filan diye kontrolüm var..
bi de kadıköy acıbademde deniz beye gittim o dedi rahmin t şeklinde diye... ama ben bu hafta şifadaki doktora sorucam.. şifayla devam etmeyi düşünüyorum çünkü..
inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
peki sen tedavi gördün mü hiç? problem senin tek tüpünün tıkalı olması mı sadece?
pardon canım ya dün gece elektrikler gitti.. izmitteym cnm
hepimizin ortak noktası çocuk olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz öle oluncada iyi geliyo sohbet etmek en azından birazda olsa rahatlıyo insan benceyok olur mu öyle şey.. çok iyi geldi sohbetin hatta cnm..