• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laporoskopi Ameliyatı

41zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
3.778
8
66
Kocaeli
merhaba ben laparoskopi ameliyatı olanlardan bilgi almak istiyorum ağrılı bir işlemmi ve maliyeti ne kadar yazarsanız sevinirim

merhabalar.. benimde bu bilgiye ihtiyacım var.. bildiğim kadarıyla çoğunlukla infertil kadınların takip ve tedavileri sırasında gebe kalmayı engelleyecek bir problemin olup olmadığını araştırmak amacıyla yapılıyor.. rahimde, yumurtalıklarda ya da tüplerde sıkıntı var mı diye inceleniyor..

sen de mi olacaksın?? bana da doktor yapılması gerekiyor gibi konuştu. kocaelindesin sanırım.. hangi doktora gidiyorsun??

merhabalar.. benimde bu bilgiye ihtiyacım var.. bildiğim kadarıyla çoğunlukla infertil kadınların takip ve tedavileri sırasında gebe kalmayı engelleyecek bir problemin olup olmadığını araştırmak amacıyla yapılıyor.. rahimde, yumurtalıklarda ya da tüplerde sıkıntı var mı diye inceleniyor..

sen de mi olacaksın?? bana da doktor yapılması gerekiyor gibi konuştu. kocaelindesin sanırım.. hangi doktora gidiyorsun??

merhaba aslında benim gittiğim doktorlar önermedi ama ben olmak istiyorum benim sağ tüpüm kapalı onu açtırmak istiyorum ama şuan gittiğim doktor tek tüplede hamile kalınacağını söledi o yüzden gerek görmedi şuan funda ulay a gidiyorum adet düzensizliği için senin problemin ne yazarmısın

benimde sağ tüpüm tıkalı.. bir de haziran ayında polip gibi birşey gözükmüştü.. bu ay tekrar kontrol edilecek varsa o da alınacak.. bir de başka bir doktor rahmimin t şeklinde olduğunu söyledi, düzeltmek gerekiyormuş.. bu hafta gidicem doktoruma onu da sorucam..

benimde sağ tüpüm tıkalı.. bir de haziran ayında polip gibi birşey gözükmüştü.. bu ay tekrar kontrol edilecek varsa o da alınacak.. bir de başka bir doktor rahmimin t şeklinde olduğunu söyledi, düzeltmek gerekiyormuş.. bu hafta gidicem doktoruma onu da sorucam..

inş. polip gitmiştir sen hangi doktora gidiyosun kaç yıllık evlisin cnm umarım çok uğraşmadan alırsın bebeğini kucağına tatlım hayırlısıyla

20 aylık evliyim canım ama biz hiç korunmadık en başından beri..
konak ta funda salihoğlu sarıcalı ya gidiyordum.. çok memnundum..
ama rahim filminden sonra istanbula şifa hastanesinde engin enginsu ya gitttim görüşme yaptık bu haftada kadın doğum doktoruyla görüşücem ona göre bir yol çizicez tüp bebek mi polip var mı filan diye kontrolüm var..
bi de kadıköy acıbademde deniz beye gittim o dedi rahmin t şeklinde diye... ama ben bu hafta şifadaki doktora sorucam.. şifayla devam etmeyi düşünüyorum çünkü..

20 aylık evliyim canım ama biz hiç korunmadık en başından beri..
konak ta funda salihoğlu sarıcalı ya gidiyordum.. çok memnundum..
ama rahim filminden sonra istanbula şifa hastanesinde engin enginsu ya gitttim görüşme yaptık bu haftada kadın doğum doktoruyla görüşücem ona göre bir yol çizicez tüp bebek mi polip var mı filan diye kontrolüm var..
bi de kadıköy acıbademde deniz beye gittim o dedi rahmin t şeklinde diye... ama ben bu hafta şifadaki doktora sorucam.. şifayla devam etmeyi düşünüyorum çünkü..

hakkında hayırlısını versin RABBİM ama inş.tedaviye gerek kalmadan en kısa zamanda gebe kalırsın bende 10 yıllık evliyim ama daha kısmet olmadı çocuk demekki daha zamanı var ALLAHtan başka kimse bilemez RABBİM hepimize yaşatır inş. annelik duygusunu

inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
peki sen tedavi gördün mü hiç? problem senin tek tüpünün tıkalı olması mı sadece?

inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
peki sen tedavi gördün mü hiç? problem senin tek tüpünün tıkalı olması mı sadece?

önce ilaç tedavisi gördüm sonra 3 aşılama daha sonrada 1 tüp bebek denedim ama maalesef hiçbiri tutmadı tatlım amin inş. biran önce olsun ama artık

herşeyi denemişin işte :(( hakketen nasip işi.. Rabbim kimseye bizede evlat aratmasın.. ne kadar zormuş.. imtihanımız böyle demekki.. en yakın zamanda hayırlı haberlerimizi alırız inşallah canım.. tüp bebeği nerde yaptırdın?

istanbulda ferticenter da yaptırdım tekrar düşünüyorum ama öncesinde laparoskopi yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım ama bu kez memorialde yaptırmayı düşünüyorum kısmetimizde varsa olur yapacak başka bişey yok tedaviden ve dua etmekten başka

öyle canım.. bakalım benim yakında netleşir.. laparoskopi olursam paylaşırım seninle..
birbirimize dua edelim ;)

pardon canım ya dün gece elektrikler gitti.. izmitteym cnm

yok olur mu öyle şey.. çok iyi geldi sohbetin hatta cnm..

laporoskopi gerçekten çok rahat bir ameliyat yöntemi iki defa yumurtalıklarımdan ve tüplerimden oldum.
göbek deliğinden bir kamera sokuyorlarda duruma göre 1 veya 2 delik deliyorlar. izler 1 ayda belli belirsiz oluyor. ilk ameliyatımı 2 yıl önce oldum izlerini bulamıyorum bile. ameliyattan sonra hemen yürütüyorlar. basit ağrı kesicilere bile ihtiyaç duymuyorsun.
laporoskopide karnı karbondioksit ile şişiriyorlar. 15 günde şişlik ( gaz gibi ) geçiyor.

kesinlikle korkulacak hiç bir şey yok.

yumurtalık dışında başka bir rahatsızlık yüzünden açık ameliyat oldum. iyileşme süreci çok zor. hareket edemiyorsun dikişler yüzünden.

ayrıca kadın ameliyatlarında laporoskopi çok önemli. açık ameliyatlarda tüplerin yapışma riski oluyormuş.

Back