Laporoskobi olan varmi

Hayallii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
16
9
23
Merhaba ben yeni uyeyim Ilk sorum 1 bucuk senelik korunmasiz iliskiye ragmen gebe kalmamistim bu yuzden hsg cekildim iki tupumde tikali cikti doktorum ankarada etlik zubeydeye git orda ameliyat ol eger acilmazsa tup bebek baksa yolu yok dedi ve ben cok endiseliyim adetlerimin duzeni hic yok yabi ben kendi basima adet goremiyorum ve bilirsinizki doktorlar hep adetten sonra gel derler ben 3 ay sonra falan igneyle zor adet oluyorum bu yuzden bu surec daha cok zor oluyor evlenmeden once cok duzenliydi ve evlendikten sonra 5 ay da cok duzenliydi sonra 5 gun le gecikmeye basladi ve son 5 aydir falan igneyle adet goruyorum acaba bu tikaniklik evlendikten sonra olmus olabilirmi insallah ciddi bi tikanik degildir sali gunu ankarada iki tane doktora randevu aldim adetim yeni bitti hsg gectigimiz carsamba cekildi sali gunu gittigimde obur adeti beklemezler degilmi iliskide olmadi cok endiseliyim bana uzun uzun yazin bu ameliyat sureci nasil geciyo laporoskobiyle acilmazsa baska birsey denemeden tup bebege mi gecis yapiyorlar cok uzun oldu hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…